2015-09-10 14:50:55
Φωτογραφία για ΝΕΑ στοιχεία στο φως της δημοσιότητας για τον θάνατο που συγκλόνισε την Παλαιοκαρυά
Συγκλονισμένη παραμένει η τοπική κοινωνία από το τραγικό συμβάν που σημειώθηκε χθες στην Παλαιοκαρυά Παραβόλας όπου και βρέθηκε νεκρός 68χρονος συνταξιούχος.

Το θύμα έφερε τραύματα στον θώρακα από σκάγια σφαίρας τα οποία και δέχθηκε ενώ ήταν ανεβασμένος σε δένδρο στο κτήμα του προκειμένου να καθαρίσει κάποια κλήμματα.Αμέσως μετά σύρθηκε μέχρι το όχημα του, ωστόσο δεν τα κατάφερε και υπέκυψε στα τράυματα του πρίν προλάβει να μπεί σε αυτό.

Οι Αρχές κάνουν λόγο ξεκάθαρα για ανθρωποκτονία, και πλέον καλούνται να λύσουν το μυστήριο της υπόθεσης, με τις πληροφορίες τους cityvoice.gr να αναφέρουν ότι έχουν γίνει και προσαγωγές ατόμων από την περιοχή.Ωστόσο τα στοιχεία δεν είναι ακόμα ικανά να οδηγήσουν στην διελεύκανση της υπόθεσης.

Και σήμερα, δυνάμεις της αστυνομίας παραμένουν στο σημείο , προσπαθώντας πόρτα-πόρτα να συλλέξουν πληροφορίες που τυχόν θα τους φανούν χρήσιμες, εξετάζοντας το ενδεχόμενο να πρόκειται ακόμα και για κτηματικές διαφορές.

Να σημειωθεί ότι αυτό που προβληματίζει τις Αρχές, είναι ότι ο δράστης άφησε αβοήθητο το θύμα βαριά τραυματισμένο στο έδαφος, στοιχείο που όπως αναφέρουν έμπειροι αξιωματικοί μπορεί να οδηγήσει σε δύο συμπεράσματα ή ότι το συμβάν ήταν αποτέλεσμα ατυχήματος ή ότι ο δράστης έχασε την ψυχραιμία του και τράπηκε σε φυγή.

Προς το παρόν όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοιχτά...
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ