2015-09-10 16:20:38
Φωτογραφία για ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ Ο ΝΤΟΥΡΜΑΖ...
Ο Τζίμι Ντουρμάζ έδωσε το πρωί το παρών στην προπόνηση του Ολυμπιακού με τους ερυθρόλευκους να ανεβάζουν ρυθμούς εν όψει Πλατανιά και… Μπάγερν.

Η αντίστροφη... μέτρηση για την επιστροφή στην αγωνιστική δράση έχει ξεκινήσει για τον Ολυμπιακό με τον Μάρκο Σίλβα να βλέπει στη σημερινή προπόνηση και τον Σουηδό διεθνή που τέθηκε πλέον στην διάθεση του μετά την επιστροφή του από την εθνική του ομάδα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός δείχνει... κατασταλαγμένος όσον αφορά το πλάνο που θα εφαρμόσει το Σάββατο κόντρα στον Πλατανιά με τους Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Σιόβα, Ντα Κόστα, Μασουακού, Μιλιβόγεβιτς, Καμπιάσο, Πάρντο, Ντομίνγκεζ, Ερνάνι και Ιντέγε να είναι το πιθανότερο σχήμα που θα χρησιμοποήσει ο Σίλβα.

Προφανώς και το μυαλό όλων στο Ρέντη βρίσκεται στον αγώνα με την Μπάγερν όμως ο Μάρκο Σίλβα επιδιώκει καθημερινά να δώσει σε όλους τους παίκτες του να καταλάβουν πως προτεραιότητα έχει η Σαββατιάτικη αναμέτρηση και η αναγκαιότητα ο Ολυμπιακός να κάνει το 3 στα 3 στο πρωτάθλημα δείχνοντας μάλιστα καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο από ότι στα δυο πρώτα ματς.

Εκτός για τον αγώνα του Σαββάτου θα είναι ο Μπουχαλάκης, αφού ακόμα δεν έχει ξεπεράει πλήρως τον τραυματισμό του, ενώ αναμένεται να πάρει ανάσες και ο Φορτούνης που τον ετοιμάζει ο Σίλβα για το βασικό σχήμα με την Μπάγερν.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ