2015-09-10 19:03:02
Φωτογραφία για ΣΟΚ ΓΙΑ ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ!
Ο Κώστας Μήτρογλου δε διανύει και την καλύτερη περίοδο στην καριέρα του, κάτι που φάνηκε και στα δύο τελευταία παιχνίδια με την Εθνική Ελλάδας, όπου αν και αγωνίστηκε βασικός χωρίς να αντικατασταθεί, δεν μπόρεσε να προσφέρει τα αναμενόμενα.

Σα να μην έφτανε αυτό για τον πρώην επιθετικό του Ολυμπιακού, τις τελευταίες ώρες... "έσκασε" και μια απρόσμενη είδηση που τον τάραξε ψυχολογικά και μπορεί να φέρει... δυσάρεστες εξελίξεις.

Πιο συγκεκριμένα τα δημοσιεύματα των τελευταίων ωρών αναφέρουν ότι η ΕΠΟ εξετάζει πολύ σοβαρά την περίπτωση του Φέλιξ Μάγκατ για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της εθνικής μας!

Πρόκειται για τον προπονητή που απαξίωσε όσοι λίγοι τον "πιστολέρο" κατά τη θητεία του στη Φούλαμ και στην ουσία για τον άνθρωπο που του... έφραξε την προοπτική μίας καλής καριέρας στην Αγγλία, μη διστάζοντας να τον μειώνει ακόμα και σε δημόσιες τοποθετήσεις του.

Είναι λογικό, λοιπόν, στο άκουσμα της είδησης ότι ο Γερμανός τεχνικός ενδέχεται να αναλάβει τον πάγκο του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, ο Μήτρογλου να... σοκαρίστηκε, αφού γνωρίζει ότι με τον συγκεκριμένο προπονητή, μπορεί και να μην ξαναπαίξει μπάλα στην Εθνική ομάδα!

Μία εξέλιξη, φυσικά, που θα είναι η χειρότερη δυνατή για την καριέρα του Έλληνα επιθετικού, ο οποίος προσπαθεί αυτή τη στιγμή να ορθοποδήσει και να κάνει ένα καινούργιο ξεκίνημα στην Μπενφίκα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ