2015-09-11 10:58:10
Φωτογραφία για ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΥΛΙΔΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΙΚΤΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ CAS!
Κανονικά, χωρίς το παραμικρό πρόβλημα, θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό ο Άλαν Πουλίδο, όπως δήλωσε ο δικηγόρος του Μεξικανού επιθετικού, Χάιμε Καστίγιο.

«Δεν έχει υποχρέωση να επιστρέψει στην Τίγκρες, μόνο ο Λεβαδειακός μπορεί να έχει πρόβλημα», τόνισε χαρακτηριστικά.

«Ο Πουλίδο θα συνεχίσει κανονικά την καριέρα του στον Ολυμπιακό. Έχει υπογράψει συμβόλαιο. Για τον Ολυμπιακό, η υπόθεση του Άλαν δεν αποτελεί πρόβλημα. Μπορεί να τον δηλώσει στις λίστες για τις επίσημες διοργανώσεις», ανέφερε αρχικά ο δικηγόρος του 23χρονου επιθετικού, Χάιμε Καστίγιο και συνέχισε ως προς τις υποχρεώσεις του πελάτη του:

«Ο Πουλίδο δεν έχει καμία υποχρέωση να επιστρέψει στην Τίγκρες. Αυτό που θέλει είναι να συνεχίσει την καριέρα του στην Ευρώπη παίζοντας σε ένα μεγάλο κλαμπ και να συμμετάσχει στο Τσάμπιονς Λιγκ, μια δυνατότητα που του τη δίνει ο Ολυμπιακός. Δεν ενδιαφέρεται να γυρίσει πίσω».

Όσον αφορά στην απόφαση του CAS, σημείωσε: «Ο μόνος που μπορεί να επηρεαστεί από αυτήν την υπόθεση είναι ο Λεβαδειακός. Η FIFA έχει δώσει την άδεια για να παίζει ο Άλαν στον Ολυμπιακό. Το CAS απλά κοιτάζει το πως να συμβιβάσει τα πράγματα. Ο Άλαν δεν έχει κανένα πρόβλημα. Μπορεί να παίξει κανονικά σε όλες τις διοργανώσεις. Ο Λεβαδειακός θα είναι αυτός που θα λάβει ποινές από την FIFA και όχι ο Ολυμπιακός ή ο Άλαν».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ