2015-09-11 13:41:48
Φωτογραφία για Υποτροφίες σε δημότες του προκηρύσσει ο Δήμος Κ.Πολεμιδιών
Στο πλαίσιο της κοινωνικής του προσφοράς και με στόχο την έμπρακτη στήριξη των νέων, ο Δήμος Κάτω Πολεμιδιών προκηρύσσει αριθμό υποτροφιών/βοηθημάτων για το ακαδημαϊκό έτος 2015 – 2016.

Όπως αναφέρει σε σημερινή του ανακοίνωση, βασικά κριτήρια επιλογής υποτρόφων είναι, ο αιτητής να είναι δημότης Κάτω Πολεμιδιών, κάτοχος Κυπριακής υπηκοότητα, να έχει απολυτήριο λυκείου με διαγωγή κοσμιοτάτη και λευκό ποινικό μητρώο, να έχει εξασφαλίσει θέση στα Πανεπιστήμια Κύπρου, σε Ανώτατα Εκπαιδευτικά ιδρύματα της Ελλάδας ή άλλης χώρας και το ανώτατο όριο εισοδήματος της οικογένειας του να ανέρχεται σε 15 χιλιάδες ευρώ το χρόνο.

Σε περίπτωση πολύτεκνης οικογένειας (4 παιδιά και άνω – εξαρτώμενα) το όριο εισοδήματος αυξάνεται κατά €854 για κάθε παιδί.  Σε περίπτωση ορφανών παιδιών, το ανώτερο όριο εισοδήματος οικογένειας ανέρχεται στα €17,000.

Οι περιορισμοί στην ηλικία του αιτητή καθορίζονται από την παραχωρούσα Αρχή, ενώ εάν ο αιτητής


είναι άνδρας θα πρέπει να έχει εκπληρώσει τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις πριν από την υποβολή της αίτησης ή να έχει λάβει απαλλαγή ή αναστολή.

Για αιτητές που είναι ήδη φοιτητές θα λαμβάνεται υπόψη η ακαδημαϊκή τους επίδοση.

Στην ανακοίνωση σημειώνεται πως η φοίτηση θα πρέπει να είναι κανονική, διαρκής και όχι εξ΄ αποστάσεως.

Οι αιτήσεις μπορούν να υποβληθούν μέχρι την 30η Οκτωβρίου 2015, ενώ για οποιεσδήποτε πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποτείνονται στη Γραμματεία του Δήμου στο τηλέφωνο 25821382 (εσωτ. 1).
Πηγή ΚΥΠΕ Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ