2015-09-11 18:59:56
Φωτογραφία για Παντελής Καψής: Το ΠαΣοΚ θα κάνει την έκπληξη
O Παντελής Καψής βρέθηκε στην Τρίπολη την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου, κατά την παρουσίαση του ψηφοδελτίου του κόμματος στην Αρκαδία, στα γραφεία του κόμματος στην πλατεία Πετρινού.

Κατά τη συνέντευξη Τύπου την οποία παραχώρησε, υποστήριξε ότι ο μόνος τρόπος για να ελαφρύνουμε το μνημόνιο και να βρούμε πραγματικά ισοδύναμα είναι να περάσουμε στην ανάπτυξη.

Πρέπει να αφήσουμε  πίσω τα μνημόνια όπως τόσες άλλες ώρας μαζί με αυτές και η Κύπρος, η οποία βγαίνει στις αγορές μέσα στο 2015.

Στην ερώτηση γιατί έχουμε μείνει στο μνημόνιο, είπε ότι το 2010 2011 κάηκε η Αθήνα με της όποιες προσπάθειες είχαν γίνει να βρίσκουν ένα τοίχο «αντιμνημονιακό» της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι τώρα έχουν έρθει στις θέσεις του ΠαΣοΚ.

Στις δηλώσεις των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ καθώς και στην προεκλογική καμπάνια του κόμματος όπου υποστηρίζεται ότι το ΠαΣοΚ είναι το παλιό το οποίο και πρέπει ο λαός να αποδιώξει, ο κ. Καψής απάντησε ότι όλο το παλιό το έχει μαζέψει στον ΣΥΡΙΖΑ, και όχι μόνο το παλιό αλλά και τις χειρότερες μορφές του, με έναν ξεπερασμένο συνδικαλισμό ο οποίος λέει ένα «Όχι».


Δυστυχώς γνωριζόμαστε σε αυτή τη χώρα

«Λέγοντας μόνο την αλήθεια μπορούμε να κοιτάζουμε τους Έλληνες στα μάτια», τόνισε, όπως κάνει το ΠαΣοΚ.

Για τον κ. Κουβέλη, που δεν συμμετέχει στη Δημοκρατική Συμπαράταξη, δεν θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο, πέραν του ότι έμεινε πίσω αυτή τη δύσκολη στιγμή. Για τον κ. Λαλιώτη είπε ότι ήταν πάντα δίπλα στο ΠαΣοΚ και σε αυτή τη στιγμή δεν μπορούσε να απουσιάσει από την ανασυγκρότηση του κόμματος.

Σε ερώτησή μας για το τι προτίθεται να κάνει το ΠαΣοΚ για να υπάρξει κυβέρνηση αμέσως μετά τις εκλογές με ένα σχήμα συγκυβέρνησης, ο κ. Καψής απάντησε ότι το κόμμα είναι διατεθειμένο να κάνει τα πάντα, προκειμένου για να υπάρξει μια κυβέρνηση ευρύτατης πολιτικής και κοινωνικής πλειοψηφίας.

Κλείνοντας την παρουσίαση τους ψηφοδελτίου και έχοντας απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων, ο κ. Καψής έστειλε ένα αισιόδοξο μήνυμα για το ΠαΣοΚ, αναφέροντας υπάρχει μια τεράστια απογοήτευση από τον ΣΥΡΙΖΑ, με τον κόσμο που είχε φύγει από το ΠαΣοΚ και πήγε στον ΣΥΡΙΖΑ να επιστρέφει, όπως αναμένουν και ψηφοφόρους από το ΚΙΔΗΣΟ. Με αυτά τα μήνυμα τα οποία λαμβάνουν τα μέλη του ΠαΣοΚ, αισιοδοξούν να αναδειχτούν τρίτη δύναμη.

Οι δηλώσεις του κ. Καψή, όπως και η πρόσκληση της κυρίας Γεννηματά από την Τρίπολη «επιστρέψτε στο ΠαΣοΚ, επιστρέψτε σπίτι σας», συμπυκνώνουν την πεποίθηση του Κινήματος ότι οι διαρροές κυρίως προς τον ΣΥΡΙΖΑ έχουν πάψει, και ότι οι παλαιοί ψηφοφόροι του θα επιστρέψουν να το στηρίξουν. Σε αυτή την πεποίθηση στηρίζεται και η αισιοδοξία των στελεχών του ότι η Δημοκρατική Συμπαράταξη θα είναι τρίτο κόμμα.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ