2015-09-11 22:21:01
Φωτογραφία για ΔΕΙΤΕ πως είναι σήμερα η Ναταλία Λιονάκη - Η πανέμορφη Ελληνίδα ηθοποιός σε μοναστήρι στο Αλεποχώρι [photos]
Είναι η πιο όμορφη κοκκινομάλλα ηθοποιός που έχει περάσει από την ελληνική τηλεόραση Και βλέποντας παλιές φωτογραφίες της κανείς δεν θα μπορούσε να τη φανταστεί καλόγρια! Πριν λίγα χρόνια, η απόφαση της όμορφης ηθοποιού να εγκαταλείψει τα εγκόσμια και να αφιερωθεί στον Θεό είχε προκαλέσει αμέτρητα σχόλια.

Μάλιστα θυμόμαστε ότι η μητέρα της, αντιδρώντας στην απόφασή της αυτή, επικαλέστηκε λόγους υγείας προκειμένου η κόρη της να βγει από το μοναστήρι. Η πανέμορφη ηθοποιός βγήκε από το μοναστήρι και εγκαταστάθηκε στο σπίτι της στην Καλλιθέα, ωστόσο η εσωστρεφής κοπέλα μάλλον απλά περίμενε την κατάλληλη στιγμή για να επιστρέψει στη μοναστική ζωή.

Σήμερα, δημοσιεύματα την θέλουν να βρίσκεται σε μοναστήρι στο Αλεποχώρι, ενώ η μητέρα της νοίκιασε ένα σπίτι κοντά στη μονή προκειμένου να βλέπει την κόρη της. Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την Ναταλία Λιονάκη ντυμένη στα μαύρα, με τα μαλλιά της πιασμένα κότσο στο κέντρο της Αθήνας.

Η σημερινή Ναταλία δεν έχει καμία σχέση με την λαμπερή ηθοποιό με τα κατακόκκινα μαλλιά, την οποία γνωρίσαμε μέσα από δημοφιλείς τηλεοπτικές σειρές.
Πηγή Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ