2015-09-12 11:22:08
Φωτογραφία για Χαμός στο δημοτικό συμβούλιο Δίου - Ολύμπου για το δημοτικό σχολείο Σκοτίνας που θα είναι κλειστό για μια βδομάδα!
Στην ιστοσελίδα "Δήμος Δίου Ολύμπου", εδώ και μήνες αναφέρεται για επισκευές του δημοτικού σχολείου Σκοτίνας. Οι επισκευές δεν έγιναν και από...σήμερα και για μια βδομάδα τα παιδιά του σχολείου θα γυρίζουν στους δρόμους στην έναρξη της σχολικής τους χρονιάς, αφού λόγω του προβλήματος δεν θα μπορούν να πηγαίνουν στο σχολείο τους, για να παρακολουθήσουν τα μαθήματά τους. Συμφώνησε για αυτό και ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Πιερίας κ. Κραγιόπουλος. Απόψε για αυτό το θέμα προκλήθηκε μεγάλη "ένταση" στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου στο Λιτόχωρο, όταν η δημοτική σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης Μαρία Τσιμήτρη και σύζυγος του Διευθυντή του σχολείου Σκοτίνας και ανεψιά του Αντιδημάρχου και Προέδρου της Πρωτοβάθμιας σχολικής επιτροπής Δήμου Δίου Ολύμπου Θανάση Καλαϊτζή, ρώτησε γιατί δεν έγιναν οι επισκευές και το σχολείο είναι ερείπιο και δεν γίνεται να λειτουργήσει και ακολούθησαν εκατέρωθεν διαξιφισμοί σε έντονο ύφος.


Ο κ. Καλαϊτζής είπε ότι διευθυντής του σχολείου είναι ο σύζυγος της κ. Τσιμήτρη και την κάλεσε να ρωτήσει τον άντρα της τι απολογισμό του παρέδωσε και επακολούθησε ακόμα μεγαλύτερη "ένταση" μεταξύ τους με βαριές εκφράσεις.

Η κ. Τσιμήτρη αποχώρησε από την αίθουσα, απειλώντας ότι θα καταγγείλει τον αντιδήμαρχο στην περιφέρεια. Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Φαρμάκης την κάλεσε να καθίσει κάτω και να μην αποχωρήσει, αλλά αυτή τελικά αποχώρησε από την αίθουσα.

Η ουσία είναι ότι οι μαθητές θα γυρίζουν μια βδομάδα, και να δούμε, στους δρόμους. Στο τέλος της συνεδρίασης του συμβουλίου ο κ. Φαρμάκης από το μικρόφωνο είπε στον κ. Καλαϊτζή να πάει να συναντήσει την ανεψιά του, λέγοντας του ότι είστε και σόι και ό,τι γίνεται στο Δ.Σ. να μένει εδώ μέσα. Ο Καλαϊτζής απάντησε επίσης από το μικρόφωνο ότι δεν δέχεται να πάει να τη συναντήσει.

ΑΠΕΣΥΡΑΝ ΤΟΝ ΔΙΕΘΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΟΜΙΔΗ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ

Ένα άλλο θέμα που απασχόλησε τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ήταν ότι απέσυραν ομόφωνα τον διεθνή ηλεκτρονικό διαγωνισμό για την αποκομιδή των σκουπιδιών. Ο επίτροπος του ελεγκτικού συνεδρίου τούς επέστρεψε τον διαγωνισμό με 8 ουσιαστικές παρατηρήσεις. Μια ήταν ότι στον διαγωνισμό συμμετείχαν δύο ενδιαφερόμενοι, εκ των οποίων ο ένας δεν εδικαιούτο να συμμετέχει, δηλαδή στην ουσία συμμετείχε ένας. Στο τέλος ψήφισαν να αγοράσουν ένα καινούργιο απορριμματοφόρο.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ