2015-09-12 14:15:32
Φωτογραφία για ΚΕΡΑΣΑΝ... 7ΑΡΑ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΙΑ ΟΙ ΝΕΟΙ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ
Με το εντυπωσιακό 7-0 νίκησαν τον Πλατανιά οι Νέοι του Ολυμπιακού.

Έτσι, έκαναν το 3Χ3 στο πρωτάθλημα της Super League Κ-20 και τώρα ετοιμάζονται για την πρεμιέρα του UEFA Youth League, με αντίπαλο την Μπάγερν Μονάχου.

Η ομάδα του Βασίλη Βούζα έδειξε μεγάλη συγκέντρωση και σοβαρότητα, φτάνοντας άνετα στο 3Χ3 στο πρωτάθλημα, μετά τις νίκες με Πανιώνιο (1-0) και Λεβαδειακό (4-0).

Ο Βατουσιάδης στο 10' με κεφαλιά, ο Ανδρούτσος στο 34' με πλασέ και στο 56' με τον ίδιο τρόπο, ο Λάτσι στο 45' με κεφαλιά, ο Μανθάτης στο 52' με σουτ και ο Κιρτζιαλίδης στο 85' και στο 89' με πλασέ, ήταν ο οι σκόρερ του Ολυμπιακού.

Οι ερυθρόλευκοι είχαν «καθαρίσει» το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο, γεγονός που επέτρεψε στον Βασίλη Βούζα να ξεκουράσει κάποιους παίκτες του και να δοκιμάσει και άλλα πράγματα.

Πλέον, στο μυαλό όλων είναι η πρεμιέρα του φετινού UEFA Youth League κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου, την προσεχή Τετάρτη.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Γαβαλάς, Σάλιακας, Νικολάου, Βατουσιάδης (46' Τσιμίκας), Τόλι, Μεγαρίτης, Μανθάτης (53' Χαντζάρας), Πλέγας, Ανδρούτσος, Λάτσι (66' Κιρτζιαλίδης), Κουγιός.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Ευθυμάκης, Μαραγκουδάκης, Κολομπάκης, Σεχού, Ρουσσάκης, Τούγλης, Τσατσαρώνης, Σκουλουδάκης, Κελέση, Κοκκάκης, Ζίκο.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ