2015-09-12 20:03:11
Φωτογραφία για ΓΛΙΤΩΣΕ ΤΟ... ΣΟΚ ΠΡΙΝ ΤΟ ΦΑΛΗΡΟ Η ΜΠΑΓΕΡΝ! *ΒΙΝΤΕΟ*
Με ένα... αμφισβητούμενο πέναλτι, που κέρδισε ο Ντάγκλας Κόστα στο 88', η Μπάγερν επικράτησε 2-1 της Άουγκσμπουργκ, 4 μέρες πριν το ματς στο Φάληρο, κόντρα στον Ολυμπιακό.

Για 2η συνεχόμενη σεζόν, η Άουγκσμπουργκ ήθελε να κάνει... ζημιά στην Μπάγερν και μέχρι το 78’ ήταν πολύ κοντά στο να το καταφέρει. Όμως η οξυδέρκεια του Τόμας Μίλερ που ήταν μέσα στις φάσεις και των δυο γκολ, στο πρώτο σαν δημιουργός και στο δεύτερο σαν σκόρε, έσωσαν την Μπάγερν από το... σοκ, τέσσερις μέρες πριν την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο "Γ. Καρα"ισκάκης".

Η Άουγκσμπουργκ προηγήθηκε στο σκορ, στο τέλος του πρώτου μέρους με τον Εσβάιν, σε ένα πρώτο ημίχρονο που ήταν στείρο για την Μπάγερν και βρήκε στην τελευταία φάση του, τον Μίλερ να... διαμαρτύρεται για χέρι του Κάρλσεν-Μπράκερ. Οι Βαυαροί μπήκαν δυνατά στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου, έχασαν ευκαιρίες με τον Λεβαντόφσκι και τον Ντάγκλας Κόστα, αλλά δεν κατάφεραν να φέρουν νωρίς το ματς στα ίσια.


Τελικά στο 78’ μετά από προσπάθεια του Μίλερ και απόκρουση του Χίτζ, από κοντά ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, κατόρθωσε να φέρει το ματς στα ίσα. Η ανατροπή ήρθε στο 88’ όταν δόθηκε πέναλτι στον Φόιλνερ, πάνω στον Ντάγκλας Κόστα, σε μια απόφαση που αμφισβητήθηκε έντονα ακόμα και από τα γερμανικά ΜΜΕ. Ο Τόμας Μίλερ με το 6ο του γκολ στο πρωτάθλημα, διαμόρφωσε το τελικό 2-1 σε μια αγχωτική νίκη για τους Βαυαρούς.

Η σύνθεση της Μπάγερν: Νόιερ, Ραφίνια, Μπόατενγκ, Αλάμπα, Τσάμπι Αλόνσο, Βιδάλ (56’ Κόμαν), Τιάγκο, Λαμ (90+2’ Κίμιχ), Τόμας Μίλερ (91΄ Μπερνάτ), Ντάγκλας Κόστα, Λεβαντόφσκι

Δείτε το βίντεο:
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ