2015-09-13 00:57:04
Φωτογραφία για Η ΤΡΟΜΕΡΗ ΑΤΑΚΑ ΤΟΥ... MVP ΤΣΟΡΙ!
Ο Τσόρι αν και πήρε το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη της αναμέτρησης με τον Πλατανιά, αναγνώρισε την αξία του... Ρομπέρτο.

Ο Αργεντίνος μέσος μετά το ματς με τον Πλατανιά υπογράμμισε: «Το βραβείο αυτό δεν είναι ατομικό. Είναι για όλη την ομάδα και την προσπάθειά της. Δεν είναι μόνο για μένα.

Εάν ήταν έτσι και πήγαινε ατομικά, βραβείο έπρεπε να πάρει και ο Ρομπέρτο, που έπαιξε εξαιρετικά. Ήταν ένα ματς που μας επέτρεψε να προετοιμαστούμε καλά για την αναμέτρηση με την Μπάγερν Μονάχου».

Κατά τα άλλα στην απόκρουση του Ρομπέρτο στο πέναλτι του Ντίνα στάθηκε ο Τσόρι, μιλώντας και στην εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα» της NOVA, τονίζοντας πόσο δύσκολο είναι να ανοίξουν οι κλειστές άμυνες ενώ παράλληλα χαρακτήρισε το παιχνίδι με την Μπάγερν... «πολύ υψηλού επιπέδου».

Αναλυτικά είπε:

«Το πιο σημαντικό είναι να κερδίζει η ομάδα, είμαι πολύ χαρούμενος όποτε βοηθάω
. Είχα έναν τραυματισμό και δυσκολεύτηκα λίγο στην αρχή της χρονιάς, τώρα είναι όλα καλύτερα και έχω επιστρέψει. Είναι πάντα δύσκολα απέναντι σε τέτοιες ομάδες, σε κλειστούς χώρους είναι δύσκολα να κάνεις ευκαιρίες και πάντα πρέπει να προσπαθείς να τους αντιμετωπίζεις. Η απόκρουση του Ρομπέρτο ήταν σημαντική γιατί το παιχνίδι μπορεί να εξελισσόταν διαφορετικά. Θα είχαμε κουραστεί περισσότερο για να ανοίξουμε το σκορ.

Είναι τελείως διαφορετικό το ματς τη Τετάρτης, πολύ πιο δύσκολο, πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι, είναι πολύ υψηλού επιπέδου.

Ο στόχος είναι να βελτιωνόμαστε, θέλουμε ακόμα περισσότερη βελτίωση, δεν σταματάμε. Η ομάδα πάντα εξελίσσεται και χρειάζεται χρόνο για να προσαρμοστούν και οι καινούριοι παίκτες. Πάντα είμαστε ενωμένοι και έχουμε καλό σύνολο».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ