2015-09-13 11:20:16
Φωτογραφία για Ο... coach ΚΑΜΠΙΑΣΟ!
Ο Εστέμπαν Καμπιάσο, στο πρώτο του 90λεπτο με τη φανέλα του Ολυμπιακού έδειξε τον ηγετικό του χαρακτήρα, κάνοντας σιωπηρή δουλειά.

Ήρθε στην Ελλάδα την 7η μέρα του Αυγούστου αποτελώντας το «μπαμ» που... έσκασε στο Λιμάνι.

Ο Εστέμπαν Καμπιάσο μετά από ένα μήνα και κάτι είναι σε θέση να αγωνιστεί για 90', προετοιμάζοντας τον εαυτό του για το ίσως «ματς της χρονιάς» όπως έχει αποκαλεστεί από πολλούς.

Ο Αργεντίνος μέσοςς, κόντρα στον Πλατανιά δεν έκανε πολλά αλλά αυτά που έκανε ήταν ουσιαστικά και κυρίως οι κινήσεις του φαινόντουσαν συνέχεια μόνο αν παρακολουθούσε κάποιος το ματς από το γήπεδο. Κι αυτό γιατί δεν γίνεται η κάμερα να έδειχνε τι έκανε συνέχεια. Λογικό. Ο έμπειρος μέσος και τα 90' ήταν ο... προπονητής του αγωνιστικού χώρου. Με το που έπαιρνε την μπάλα ήξερε που θα την δώσει, όχι μόνο αυτός αλλά και ο συμπαίκτης του. Χαρακτηριστικές ήταν οι κινήσεις του με το που πάσαρε κάπου, έδειχνε το που θα πάει στην πορεία η μπάλα.


Μιλούσε συνεχώς στους συμπαίκτες του, τους συμβούλευε και τους εμψύχωνε. Ηγετική μορφή ο Καμπιάσο. Μάλιστα, ακόμη και στο χτύπημα που δέχτηκε ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς, αυτός ήταν από πάνω του, όπως και στα γκολ ήταν πρώτος στους πανηγυρισμούς.

Οι τοποθετήσεις του ήταν καλές, ήξερε που πρέπει να είναι και έδειξε στο πρώτο του γεμάτο παιχνίδι με τα ερυθρόλευκα ότι θα είναι πολύ χρήσιμος καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν. Μάλιστα θα μπορούσε να έχει χριστεί και σκόρερ κάνοντας το 4-1, αλλά η κεφαλιά - ψαράκι του ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Ο Εστέμπαν Καμπιάσο μόλις άρχισε να... δείχνει ψήγματα του ταλέντου του με τη φανέλα του Θρύλου και έπεται συνέχεια....
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ