2015-09-13 13:47:04
Φωτογραφία για ΕΥΚΟΛΑ ΕΝΟΨΕΙ... ΝΤΙΝΑΜΟ Η ΑΡΣΕΝΑΛ *ΒΙΝΤΕΟ*
Την πρώτη της φετινή εντός έδρας νίκη και τρίτη συνολικά στη Premier League πανηγύρισε η Άρσεναλ, επικρατώντας με 2-0 της Στόουκ Σίτι στο «Εμιρέιτς».

Οι «κανονιέρηδες» πραγματοποιώντας αρκετά καλή εμφάνιση, έδειξαν να ξεπερνούν τις όποιες... αμυντικές αδυναμίες είχαν παρουσιάσει πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος και έφτασαν σχετικά εύκολα στη νίκη, η οποία τους διατήρησε σε τροχιά τίτλου.

Παράλληλα, οι παίκτες του Αρσέν Βενγκέρ απέκτησαν την καλύτερη δυνατή ψυχολογία, ενόψει της πρεμιέρας της φάσης των ομίλων του Champions League, όπου και θα αντιμετωπίσουν στο Ζάγκρεμπ την τοπική Ντιναμό.

Οι γηπεδούχοι ανέλαβαν τα ηνία του αγώνα από τα πρώτα λεπτά και πέτυχαν το πρώτο τους γκολ στο 31’ με τον Θίο Γουόλκοτ. Ο παίκτης των «Gunners», ο οποίος προερχόταν από τις πολύ καλές εμφανίσεις με τη φανέλα της Εθνικής Αγγλίας εκμεταλλεύθηκε την ολιγωρία της άμυνας της Στόουκ γράφοντας το 1-0.

Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Ολιβιέ Ζιρού στο 85’, ο οποίος δέκα λεπτά νωρίτερα είχε αντικαταστήσει τον έτερο σκόρερ Θίο Γουόκοτ.

ΑΡΣΕΝΑΛ: Τσεχ, Ποαυλίστα, Κονσιελνί, Μονρεάλ, Μπελερίν, Οζίλ (83’΄Τσαμπερλέιν), Ράμσει, Σάντες (84’ Αρτέτα), Καθόρλα, Κοκελέν, Γουόλκοτ (75’ Ζιρού).

ΣΤΟΟΥΚ: Μπούτλαντ, Μπάρτσλει, Πίτερς Μάνισα, Καμερόν, Γουίλαν, Αρναούτοβιτς, Τσινκλέρ, Σανκίρι, Ζοσελού (57’ Άιρλαντ), Ντιούφ (75’ Κρκιτς).

Δείτε το βίντεο:
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ