2015-09-13 14:40:11
Φωτογραφία για «ΑΛΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΙ...»
Τόσο ο Πάγκαλος όσο και ο Μενδρινός στάθηκαν στο... χαμένο πέναλτι του Πλατανιά στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη.

Ο Πάγκαλος μιλώντας στο συνδρομητικό κανάλι είπε μεταξύ άλλων: «Την διαφορά στον αγώνα την έκανε η ποιότητα του Ολυμπιακού, που έκανε ευκαιρίες και έβαλε τρία γκολ.

Δεν ξέρω εάν θα του βάζαμε δύσκολα με το πέναλτι στο 1ο λεπτό αλλά σίγουρα εάν έμπαινε θα ήταν άλλο παιχνίδι. Εμείς προσπαθήσαμε, βγήκαμε μπροστά και κάναμε και φάσεις αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε περισσότερο.

Βγάλαμε ένα δύσκολο πρόγραμμα. Θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει από έναν έως τρεις βαθμούς στο προηγούμενο ματς. Δεν μπορέσαμε όμως. Συνεχίζουμε».

Ο Μενδρινός από την άλλη σχολίασε ανάμεσα στα άλλα στη NOVA: «Αυτό που κρατάμε από το ματς είναι κάποια καλά κομμάτια και το πάθος που δείξαμε. Σίγουρα με ένα γκολ στην αρχή θα μπορούσε να είχε πάρει άλλη τροπή το παιχνίδι ή και να γινόταν ένα 3-2 με τις ευκαιρίες που κάναμε μετά.

Η συνέχεια θα είναι δύσκολη για εμάς, όπως είναι δύσκολη για κάθε ομάδα που είναι σαν τον Πλατανιά. Το παιχνίδι με τον Ατρόμητο έπρεπε να το είχαμε κερδίσει ή τουλάχιστον να μην το είχαμε χάσει».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ