2015-09-14 14:06:14
Φωτογραφία για Η ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΡΟΜΠΕΡΤΟ...
Αναμφισβήτητα ο Ρομπέρτο ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του Ολυμπιακού στην αναμέτρηση με τον Πλατανιά και δεν είναι τυχαίο πως τόσο ο Μάρκο Σίλβα όσο και πολλοί συμπαίκτες του με πρώτο και καλύτερο τον MVP του αγώνα, Τσόρι, εκθείασαν την απόδοση του Ισπανού τερματοφύλακα.

Ο Ρομπέρτο απέδειξε για ακόμα μια φορά την κλάση του, από το πρώτο μάλιστα λεπτό του ματς με την απόκρουση του πέναλτι, και το ζητούμενο για τους ερυθρόλευκους είναι να συνεχίσει σε αυτούς τους ρυθμούς και κόντρα στην Μπάγερν.

Όπως είναι φυσικό άπαντες στο Λιμάνι είχαν να πουν καλά λόγια για τον Ισπανό γκολκίπερ στο τέλος του αγώνα, ωστόσο αυτό που είναι ενδεικτικό της... χαλάρωσης των ερυθρόλευκων μετά το 3-0 ήταν η χαρακτηριστική ευκολία με την οπoία έφταναν σε θέση βολής οι φιλοξενούμενοι. Άλλωστε που ακούστηκε μία ομάδα σαν τον Πλατανιά να κάνει διψήφιο αριθμό τελικών πρφοσπαθειών μέσα στο Φάληρο Ο Ρομπέρτο μάλιστα δεν έκρυψε κάποια στιγμή τη δυσαρέσκειά του για τα πολλά και συνεχόμενα λάθη των συμπαικτών του και μάλιστα σε αρκετές περιπτώσεις τον "έπιασε" ο τηλεοπτικός φακός να βάζει τις φωνές. Ο Ισπανός τερματοφύλακας έκανε έντονες παρατηρήσεις στην άμυνά του και με χαρακτηριστικές κινήσεις των χεριών ζητούσε από τους συμπαίκτες του να ξαναβρούν τα πατήματά τους στον αγωνιστικό χώρο.

Όσο και αν το σκορ στα επίπεδα του 3-0 έδινε ασφάλεια στον Ολυμπιακό (ακόμα και το 3-1), δεν επιτρεπόταν η εικόνα που παρουσίασαν πολλοί παίκτες της ομάδας μέσα στο Καραϊσκάκη... 
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ