2015-09-14 18:59:59
Φωτογραφία για Μπαράζ τροχαίων στη δυτική Κρήτη - Δύο νέα ατυχήματα, το μεσημέρι
Χρειάστηκε η παρέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τον απεγκλωβισμό των τραυματισμένων Δύο ακόμη τροχαία ατυχήματα σημειώθηκαν, σήμερα, στο νομό Χανίων, με τους επιβαίνοντες στα οχήματα, να βγαίνουν - τουλάχιστον στις δύο αυτές περιπτώσεις - ζωντανοί, πλην τραυματισμένοι.

Λίγο πριν τις 15.00 το μεσημέρι στη λεωφόρο Μουρνιών, δύο ΙΧ συγκρούστηκαν, με αποτέλεσμα να χρειαστεί η επέμβαση δύο πυροσβεστικών οχημάτων με έξι άνδρες για τον απεγκλωβισμό ενός τραυματία, τον οποίο παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και διεκόμισε στο νοσοκομείο.

Περίπου 40 λεπτά αργότερα, στις Βρύσες Αποκορώνου, αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και "τούμπαρε" με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τέσσερα άτομα που επέβαιναν στο όχημα.

Mε τη συνδρομή δύο πυροσβεστικών οχημάτων και τεσσάρων ανδρών, οι τέσσερις επιβαίνοντες στο ΙΧ απεγκλωβίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο από ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.

Υπενθυμίζεται ότι ,σήμερα το πρωί, θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στον Μπάλο, στο δρόμο από την Καλυβιανή ενώ δυο ακόμα τροχαία ατυχήματα σημειώθηκαν τη νύχτα.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ