2015-09-14 22:27:21
Φωτογραφία για ΥΠΟΚΛΙΣΗ ΑΠ'ΟΛΗ ΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ ΣΤΟΝ ΣΠΑΝΟΥΛΗ! Η... ΑΤΑΚΑ ΤΟΥ ΣΕΡΧΙΟ ΡΟΝΤΡΙΓΚΕΘ
Ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ στάθηκε στην αντιμετώπιση του Βασίλη Σπανούλη ενόψει της αναμέτρησης της Εθνικής Ελλάδας με την Ισπανία (15/9, 19:30).

Ο Ισπανός γκαρντ δήλωσε πως... «πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι από την αρχή της αναμέτρησης και να προσπαθήσουμε περιορίσουμε τις επιλογές τους. Ο Σπανούλης είναι μεγάλος σταρ και σπουδαίος παίκτης. Μπορεί να κάνει την διαφορά σε οποιοδήποτε σημείο του παιχνιδιού, αλλά έχουν πολύ δυνατή ομάδα και σύνολο παίκτων».

Επίσης, ο γκαρντ της Ρεάλ ανέφερε πως... «σε αυτά τα παιχνίδια δεν παίζει ρόλο η ιστορία. Είναι ένας τελικός. Η Ελλάδα είναι πολύ δυνατή. Και απέναντι στην Γερμανία δώσαμε έναν τελικό. Πίστεύω πως θα είμαστε έτοιμοι. Πιστεύω πως θα είμαστε καλά με τους τραυματισμούς. Ημασταν τυχεροί, καθώς δεν ήταν σοβαροί».

Οσον αφορά τον Γιάννη Μπουρούση, είπε... «Θα είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι. Παίζαμε μαζί και κατακτήσαμε τίτλους. θα είναι δύσκολο που θα τον αντιμετωπίσουμε, γιατί είναι πολύ καλός. Θα δούμε αύριο. Ελπίζουμε σε αυτό το τουρνουά ο νικητής του αγώνα να πάρει το πρωτάθλημα. Είναι πολύ δύσκολο να παίζεις απέναντι στις ελληνικές ομάδες. θα προσπαθήσουμε να είμαστε δυνατοί και να πάρουμε τη νίκη».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ