2015-09-15 00:17:18
Φωτογραφία για ΑΝΑΧΩΡΕΙ ΓΙΑ ΚΑΛΙΑΡΙ ΜΕ ΑΓΡΑΒΑΝΗ ΑΛΛΑ... ΧΩΡΙΣ ΛΟΤΖΕΣΚΙ Ο ΘΡΥΛΟΣ
Ο Ολυμπιακός φεύγει αύριο (15/09) για το Κάλιαρι όπου θα δώσει τρία φιλικά παιχνίδια. Ο Ματ Λοτζέσκι δε θα ταξιδέψει με την αποστολή αφού έχει ακόμη άδεια, αλλά θα ακολουθήσει στην Ιταλία την ομάδα ο Δημήτρης Αγραβάνης.

Με πέντε διεθνείς να συνεχίζουν στο Eurobasket 2015 και τον Ματ Λοτζέσκι να βρίσκεται ακόμη σε άδεια, ο Ολυμπιακός δυσκολεύεται στην προετοιμασία του. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος με τους υπόλοιπους παίκτες του προσπαθεί να βάλει τη φιλοσοφία και τις αρχές του και σε αυτό θα παίξουν σημαντικό ρόλο τα φιλικά παιχνίδια.

Ο Ολυμπιακός αναχωρεί αύριο για το Κάλιαρι όπου θα δώσει τρεις φιλικές αναμετρήσεις (16/09 με Σάσαρι, 18/09 με τη Γαλατάσαραϊ, 19/09 με Λιμόζ ή Σάσαρι).

Με την αποστολή δε θα ταξιδέψει ο Ματ Λοτζέσκι. Ο Αμερικανός με βελγικό διαβατήριο βρίσκεται, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, στην Αθήνα και μάλιστα πέρασε από το ΣΕΦ το πρωί για να δει τους συμπαίκτες του. Ο Λοτζέσκι έχει άδεια μέχρι και την Πέμπτη όπου και θα ξεκινήσει ατομικό πρόγραμμα μέχρι να επιστρέψουν οι ερυθρόλευκοι από την Ιταλία.


Πάντως, υπάρχουν και ευχάριστα για τον Γιάννη Σφαιρόπουλο, ο οποίος θα έχει στη διάθεσή του τον Δημήτρη Αγραβάνη.

Ο νεαρός φόργουορντ του Θρύλου ξεπέρασε το διάστρεμμα που τον ταλαιπώρησε και, πλέον, είναι υγιής και δυνατός.

Στην αποστολή βρίσκονται, επίσης, ο Βασίλης Καββαδάς, αλλά και οι βοηθητικοί παίκτες.

Σήμερα, το ερυθρόλευκο πρόγραμμα περιελάμβανε διπλή προπόνηση για τον πρωταθλητή Ελλάδας, με τον τεχνικό του Θρύλου να δίνει πολύ μεγάλο βάρος σε κάθε λεπτομέρεια.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ