2015-09-15 10:28:53
Φωτογραφία για Ληστές με κουκούλες εισέβαλαν σε διαμέρισμα και χτύπησαν τον ιδιοκτήτη - Κινηματογραφική καταδίωξη από την Άμεση Δράση
Τρόμος σήμερα τα ξημερώματα για έναν 65χρονο άνδρα στην περιοχή του Ιερού Ναού του Αγίου Ανδρέα Πατρών, όταν τρεις άγνωστοι άνδρες, φορώντας κουκούλες full face, μπήκαν στο διαμέρισμά του στον πρώτο όροφο πολυκατοικίας και τον χτύπησαν με σκοπό να τον ληστέψουν.

Όπως αναφέρουν πηγές του tempo24.gr, οι δράστες πιθανότατα να εισήλθαν στο σπίτι της οδού Ακτής Δυμαίων στις 2 τα ξημερώματα της Τρίτης από το μπαλκόνι, όπως είχε συμβεί και στην περίπτωση απόπειρας ληστείας την περασμένη Παρασκευή στην οδό Λόντου.

Οι νεαροί χτύπησαν το θύμα, πιθανότατα με τη χρήση σιδηρογροθιάς και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή, δίχως να έχει γίνει ακόμα γνωστό αν τελικά αφαίρεσαν χρήματα ή άλλα πολύτιμα αντικείμενα από την οικία.

Ο 65χρονος κατάφερε να ειδοποιήσει την ΕΛ.ΑΣ. και σύντομα σήμανε συναγερμός στην Αστυνομική Διεύθυνση Αχαίας.

Άνδρες της Άμεσης Δράσης Πατρών ξεκίνησαν εκτεταμένες αναζητήσεις και λίγη ώρα αργότερα κατάφεραν να τους εντοπίσουν και προσπάθησαν να τους ακινητοποιήσουν.


Οι δύο από τους δράστες συνελήφθησαν επί τόπου ενώ ο τρίτος τράπηκε σε φυγή με τα πόδια και ακολούθησε πεζή καταδίωξη από τους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν τελικά λίγο αργότερα.

Πρόκειται για τρεις νεαρούς δράστες, Αλβανικής υπηκοότητας που διαμένουν μόνιμα στην Αθήνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, εξετάζεται πλέον από την Ασφάλεια Πατρών το ενδεχόμενο να πρόκειται για τους ίδιους δράστες της απόπειρας ληστείας στην οδό Λόντου καθώς και για άλλα παρόμοια περιστατικά των περασμένων ημερών, καθώς οι περιγραφές και ο τρόπος δράσης είναι παρόμοιος με αυτές τις περιπτώσεις.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ