2015-09-15 12:32:04
Φωτογραφία για ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΟ... ΣΟΚ ΣΤΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ Ο ΡΟΥΜΕΝΙΓΚΕ!
Με προορισμό την Αθήνα αναχώρησε η αποστολή της Μπάγερν Μονάχου, η οποία θα αντιμετωπίσει την Τετάρτη τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» στο πλαίσιο της πρεμιέρας των ομίλων του Champions League.

Ο γενικός διευθυντής των Βαυαρών και ένας από τους «θρύλους» του γερμανικού συλλόγου, Καρλ-Χάινς Ρουμενίγκε, μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου.

Ο βετεράνος άσος των πρωταθλητών Γερμανίας, τόνισε ότι φοβάται... την έδρα του Θρύλου γιατί όπως δήλωσε: «Αρκετές ομάδες έχουν σοκαριστεί στην Αθήνα, ας μην είμαστε και εμείς μία από αυτές».

Αποσπάσματα από τις δηλώσεις του Ρουμενίγκε λίγο πριν η αποστολή της Μπάγερν αναχωρήσει με προορισμό την Ελλάδα:

Για τον όμιλο που έχουν κληρωθεί μαζί με Άρσεναλ, Ολυμπιακό και Ντιναμό Ζάγκρεμπ: «Δεν πρέπει να υποτιμήσουμε αυτό τον όμιλο».

Για το επικείμενο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη: «Αρκετές ομάδες έχουν σοκαριστεί στην Αθήνα, ας μην είμαστε και εμείς μία από αυτές».

Για το φινάλε της σεζόν: «Έχω καλές αναμνήσεις από τη Μίλαν, όπου έζησα για χρόνια, αλλά πρέπει να πω ότι ακόμα ο τελικός είναι πάρα πολύ μακριά»

Για τον Φρανκ Ριμπερί που παραμένει τραυματίας: «Είμαι σίγουρος ότι ο Φρανκ θα είναι ξανά μαζί μας μέσα στην χρονιά, χρειάζεται να είμαστε προσεκτικοί με τον τραυματισμό του».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ