2015-09-15 23:56:11
Φωτογραφία για ΤΡΕΛΑξκέφια η Ζωή - Το τραγούδι  και η επίθεση στον Τσίπρα [video]
Αρχηγική εμφάνιση, με σφοδρή επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα, έκανε στην Ομόνοια, η πρώην πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου Η κα Κωνσταντοπούλου πραγματοποίησε ομιλία στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της Λαϊκής Ενότητας και είπε μεταξύ άλλων: "Μην ακούτε τον κ. Τσίπρα που λέει δεν θα γίνω Παπαδήμος. Με την ίδια ευκολία είπε ότι θα καταργούσε τα μνημόνια".

Αναφερόμενη στην επερχόμενη εκλογική αναμέτρηση, η κα Κωνσταντοπούλου κάλεσε τους πολίτες να στηρίξουν τις δυνάμεις του ΟΧΙ και να τιμωρήσουν όσους παραβίασαν την εντολή του. "Ο λαός καλείται να γράψει ιστορία και να πει στους σεναριογράφους της καταστροφής ότι την ιστορία γράφουν οι λαοί και να δώσει για άλλη μια φορά μαθήματα αξιοπρέπειας, ανιδιοτέλειας και αγώνων σε εκείνους που του ζητούν να σκύψει, να υποταχθεί να εξευτιλιστεί για να ξαναδανειστεί και να πληρώσει ένα χρέος που δεν οφείλει" τόνισε.

"Στις 20 Σεπτέμβρη έχουμε εκλογές και είναι οι πιο σύντομες και αιφνιδιαστικές της μεταπολίτευσης. Οι πρώτες για τις οποίες εκφράζουν την ικανοποίησή τους οι εκβιαστές δανειστές και δυνάστες. Όλοι αυτοί που πρέπει να λογοδοτήσουν για την επίθεση σε μια ανυπεράσπιση κοινωνία και να αποζημιώσουν τη χώρα μας για την επιβάρυνση της με δάνεια για την αποπληρωμή του χρέους που δεν ήταν βιώσιμο και το γνώριζαν" είπε μεταξύ άλλων.

Σχετικά με τον ΣΥΡΙΖΑ, η πρώην πρόεδρος της Βουλής σημείωσε: "Τον ΣΥΡΙΖΑ διέλυσε ο πρόεδρος του και το επιτελείο του όταν παρέκαμψε όλες τις συλλογικές διαδικασίες και τις κομματικές αποφάσεις. Ο συνδυασμός που ονομάζεται ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι ο ΣΥΡΙΖΑ. Είναι το πρόθυμο σύστημα Μαξίμου έτοιμο και ικανό για όλα, ακόμα για διάλυση της αριστεράς για λίγη ακόμα εξουσία, ακόμα και για την παράδοση της εξουσίας στα χέρια των δανειστών".

Αναφερόμενη στον Αλέξη Τσίπρα, η υποψήφια της ΛΑΕ, τόνισε: "Ο αρχηγός έχει σημασία όταν σέβεται τη συλλογικότητά του και όχι όταν κρεμά τους συντρόφους τους, όταν τιμά το λόγο και δεν ψηφίζει τα μνημόνια που θα καταργούσε και δεν παραβιάζει το Σύνταγμα που έλεγε ότι είναι κάθε λέξη. Όταν δεν κάνει το όχι του λαού ντροπιαστικό ναι, όταν παραιτείται για να μην εφαρμόσει τα μνημόνια, συμπλήρωσε. "Ας μην μιλούν για κίνδυνο επανόδου της δεξιάς εκείνοι που επανήλθαν ως πιο δεξιοί από τους δεξιούς".

Δείτε την Ζωή Κωνσταντοπούλου να τραγουδάει το Bella Ciao:
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ