2015-09-16 00:17:13
Φωτογραφία για ΚΟΝΤΡΑ... ΣΤΟΝ ΘΡΥΛΟ Ο ΠΕΤΓΟΥΕΪ
Την ευκαιρία για δυνατά τεστ επί ιταλικού εδάφους θα έχει ο Ολυμπιακός.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας θα αντιμετωπίσουν την Σάσαρι στο πρώτο τους παιχνίδι στη γειτονική χώρα (21:30 ώρα έναρξης), χωρίς τους διεθνείς Σπανούλη, Πρίντεζη, Μάντζαρη, που μετέχουν με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στο Ευρωμπάσκετ, όπως φυσικά και τον Ντάνιελ Χάκετ που βρίσκεται στη Λιλ για λογαριασμό της Ιταλίας, αλλά και τον Ματ Λοτζέσκι που έχει πάρει άδεια, μετά τον αποκλεισμό του Βελγίου από τη "γαλανόλευκη" και την επιστροφή του στην Ελλάδα.

Αντίθετα, στη διάθεση του Γιάννη Σφαιρόπουλου τέθηκε ο Δημήτρης Αγραβάνης που έχει ξεπεράσει το διάστρεμμα που είχε αποκομίσει στο αριστερό του αστράγαλο μία μέρα πριν το φιλικό με τα Τρίκαλα και βέβαια οι βοηθητικοί παίκτες που μπήκαν στο αεροπλάνο με την αποστολή των ερυθρόλευκων και θα τους δοθεί χρόνο συμμετοχής.

Αντίπαλος του Θρύλου θα είναι η νέα ομάδα του Μπρεντ Πέτγουεϊ, ο οποίος θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Θρύλο και πάλι μετά την θητεία του στο Ρέθυμνο.


Οι Ιταλοί το περιμένουν πως και πως αυτό το ματς και θέλουν και τον κόσμο τους στο πλευρό τους στο Παλασπόρτ Ρομπέρτα Σεραντίμινι. Για αυτό τον λόγο έχουν τα εισιτήρια 10 ευρώ για τους εγγεγραμμένους οπαδούς και 15 για τους μη.

Από το ρόστερ της Σάσαρι ξεχωρίζει ο Πέτγουεϊ, ο Ντέιβιντ Λόγκαν, ο νεοφερμένος Χέινζ, ενώ στην φροντλάιν υπάρχει ο Τζάρβις Βαρνάντο, ο Τζο Αλεξάντερ που πέρασε και δεν... ακούμπησε στην Μακάμπι αλλά και ο Ντένις Μαρκονάτο.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ