2015-09-16 10:42:12
Φωτογραφία για Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΠΡΕΣΒΗΣ ΣΤΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΤΙΝΓΚ ΜΕ UEFA
O Γερμανός Πρέσβης είναι προσκεκλημένος για το ματς του Ολυμπιακού με την Μπάγερν, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr".

Στην UEFA δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη. Και δεν θα μπορούσαν άλλωστε για παιχνίδια του Champions League. Την Τρίτη υπήρξε ένα ακόμα προγραμματισμένο μίτινγκ στο γήπεδο Καραϊσκάκη. Μία συνάντηση με τους εκπροσώπους της UEFA που αφορούσε σε πολλές επιμέρους λεπτομέρειες για τον αγώνα.

«Αυτά τα ματς είναι πολύ σημαντικά για τον Ολυμπιακό. Είναι αγώνες πολύ σπουδαίοι που τον... μεγαλώνουν και άλλο στην Ευρώπη», είπε μεταξύ άλλων στον πρόλογό του ένας εκ των ιθυνόντων της Ομοσπονδίας.

Όπως έγινε γνωστό στις 7 το απόγευμα θα ανοίξουν οι Θύρες του γηπέδου για τον κόσμο. Οι οπαδοί της Μπάγερν θα μεταφερθούν -όπως σας έχουμε ενημερώσει- από το Καλλιμάρμαρο στο Καραϊσκάκη με αστυνομική συνοδεία. Από τον Ολυμπιακό ξεκαθαρίστηκε στην ενημέρωση που υπήρξε πως υπάρχει προγραμματισμός να μην συμπέσει η άφιξη των οπαδών των Βαυαρών στο γήπεδο με αυτή του κόσμου των ερυθρόλευκων.


Εκτός αυτού υπήρξε η ενημέρωση πως ο Πρέσβης των Γερμανών στην Αθήνα θα δώσει το παρών στην αναμέτρηση της Τετάρτης ως προσκεκλημένος. Πρόκειται για τον Δρ. Πέτερ Σόοφ, που θα είναι στα επίσημα. Μάλιστα οι άνθρωποι του Ολυμπιακού ρωτήθηκαν για το εάν θα υπάρξουν κάποιοι πολιτικοί αρχηγοί ή εκπρόσωποι κομμάτων στο γήπεδο. Στο ενημερωτικό κομμάτι του μίτινγκ αποσαφηνίστηκε πως φέτος οι έλεγχοι στα ματς του Τσάμπιονς Λιγκ θα είναι ακόμα πιο αυστηροί.

Για σήμερα Τετάρτη υπάρχει προγραμματισμός για μία τελευταία επιθεώρηση του γηπέδου νωρίς το απόγευμα ενώ θα καθοριστούν και οι εμφανίσεις των 2 ομάδων.

Εκτός αυτού για τις ανάγκες του ματς έχουν γίνει και νέες βελτιωτικές εργασίες στο Καραϊσκάκη και ειδικά έξω από τον χώρο των αποδυτηρίων.

Τέλος από την ερυθρόλευκη ΠΑΕ έγινε γνωστό πως συνεχίζεται ακόμα η διάθεση κάποιων λίγο εισιτηρίων από επιστροφές. Αυτή γίνεται διαδικτυακά (μέσω του site του Ολυμπιακού).
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ