2015-09-16 16:43:29
Φωτογραφία για Δέσμευση του Υπ. Εργασίας προς τους εργαζόμενους της Airfast Tickets για τα επιδόματά τους
Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Εργασίας υπό τον γενικό γραμματέα του υπουργείου Ανδρέα Νεφελούδη για το θέμα των εργαζομένων της εταιρίας Air Fast Tickets, οι οποίοι βρίσκονται σε επίσχεση εργασίας προς την εταιρεία λόγω οφειλών δεδουλευμένων αποδοχών.

Η σύσκεψη έγινε έπειτα από αίτημα του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εργαζομένων στη Ναυτιλία και τον Τουρισμό (ΠΑΣΕΝΤ) για το θέμα των οφειλών της εταιρείας προς τους εργαζομένους της.

Εκεί, οι εκπρόσωποι των εργαζομένων περιέγραψαν τα όσα έχουν συμβεί στην εταιρεία τον τελευταίο χρόνο, επεσήμαναν ότι δεν υπάρχει καμία πληροφόρηση από την πλευρά της διοίκησής της σχετικά με την καταβολή ή όχι των δεδουλευμένων και για την τύχη της εταιρείας. Από την πλευρά της εταιρείας, παρά την έγκαιρη ειδοποίηση, δεν προσήλθε κάποιος εκπρόσωπός της.

Όπως δήλωσε ο γενικός γραμματέας του υπουργείου «για μια ακόμη φορά λέμε σε όλους πως το υπουργείο μας τώρα πια είναι πράγματι υπουργείο Εργασίας και θα χρησιμοποιεί κάθε θεσμικό και νομικό εργαλείο για την προστασία των εργαζομένων και των δικαιωμάτων τους».

Το υπουργείο δεσμεύτηκε προς τους εργαζομένους ότι με τη συνεργασία του ΟΑΕΔ θα πάρουν το επίδομα που δικαιούνται. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ