2015-09-16 19:59:41
Φωτογραφία για Μετά τα σφηνάκια ήρθε και η μπάλα από τον Αλέξη Τσίπρα: Παίζουμε εκτός έδρας, με παίκτη λιγότερο
Με όρους του ποδοσφαίρου μίλησε για την εκλογική αναμέτρηση της Κυριακής ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, λέγοντας ότι "Είναι σαν να παίζουμε εκτός έδρας, με την έννοια ότι ο διαιτητής δεν παίζει 50-50 και είναι σαν να παίζουμε και με παίκτη λιγότερο".

Όταν ρωτήθηκε στο κανάλι SBC: "Κάνατε εκλογικές αναμετρήσεις και τις έχετε κερδίσει όλες. Κάποιοι λένε ότι έχει άστρο ο Τσίπρας. Γι' αυτή την εκλογή, την κρίσιμη της Κυριακής, πιστεύετε ότι την κερδίζετε από τα αποδυτήρια, για να μιλήσουμε με ποδοσφαιρικούς όρους, ή ότι παίζετε εκτός έδρας και τα πράγματα είναι πιο δύσκολα;", απάντησε: "Εκτός έδρας παίξαμε σε όλες τις αναμετρήσεις. Και σε αυτή παίζουμε εκτός έδρας με την έννοια ότι ο διαιτητής δεν παίζει 50-50, εάν θεωρήσουμε ότι διαιτητής είναι το σύστημα των ΜΜΕ το οποίο ενημερώνει τον κόσμο. Αλλά, ξέρετε, καμιά φορά υπάρχουν ομάδες, που πεισμώνουν και παίζουν καλύτερα όταν ο διαιτητής δεν σφυρίζει 50-50. Εμείς ανήκουμε σε αυτές τις ομάδες".

Όταν ο δημοσιογράφος σχολίασε: «Στο δημοψήφισμα, πάντως, σίγουρα δεν έπαιξε», ο Αλέξης Τσίπρας απάντησε: "Αυτό είναι γεγονός και εν πάσει περιπτώσει εγώ θέλω σας πω ότι αισθάνομαι ότι ειδικά σε αυτή τη μάχη, είναι σαν να παίζουμε με παίκτη λιγότερο και παρόλα αυτά, να παίζουμε πολύ καλή μπάλα και να καθαρίζουμε το παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο".
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ