2012-05-08 11:05:07
Φωτογραφία για Αρνήθηκε να την ζωγραφίσει γυμνή… και πλάκωσε τον καλλιτέχνη
Ο λόγος για το περιστατικό που συνέβη σε διαμέρισμα της Βορείου Ηπείρου την προηγούμενη Τρίτη το απόγευμα και αναστάτωσε όλη τη γειτονιά. Ο 26χρονος ζωγράφος είχε βάλει μικρή αγγελία σε εφημερίδα ζητώντας ένα μοντέλο και υποσχόμενος καλή αμοιβή. Η 45χρονη άνεργη και μητέρα δύο παιδιών είδε με ενδιαφέρον την αγγελία και τηλεφώνησε αμέσως Ρώτησε περί τίνος ακριβώς επρόκειτο και ο ζωγράφος της εξήγησε ότι ήθελε μία γυναίκα περίπου στην ηλικία της για να στηθεί κάνοντας το μοντέλο κι εκείνος να την ζωγραφίσει. Όσο για την αμοιβή, της είπε ότι θα την πλήρωνε ανάλογα με τις ώρες και το πόσα ραντεβού θα χρειάζονταν μέχρι να ολοκληρώσει το έργο του. Η ίδια δέχθηκε αμέσως και κανόνισε τη σχετική συνάντηση στο διαμέρισμα του 26χρονου, όπου λειτουργεί και το ατελιέ του. Όταν όμως έφθασε προστέθηκε και κάτι ακόμα που ο ζωγράφος δεν της είχε πει από το τηλέφωνο. Και ποιο ήταν αυτό; Ότι το έργο που θα δημιουργούσε θα είχε να κάνει με... γυμνό!

Γεγονός που σήμαινε δηλαδή ότι η 45χρονη έπρεπε να στηθεί γυμνή μπροστά του για να την ζωγραφίσει. Τότε η γυναίκα βγήκε εκτός εαυτού και μάταια προσπαθούσε ο νεαρός ζωγράφος να της εξηγήσει ότι δεν χρειαζόταν να ντρέπεται και να ανησυχεί διότι δεν υπήρχε τίποτα το πονηρό στην όλη υπόθεση και ότι ο ίδιος θα έβλεπε με διαφορετικό μάτι (αυτό της τέχνης) την γύμνια της...!

Τον φώναζε «ανώμαλο» και τον χτυπούσε

Ο ζωγράφος κατέβαλε προσπάθειες για να την καθησυχάσει, αλλά τόσο περισσότερο εκείνη εξαγριωνόταν. Και μάλιστα τον φώναζε «ανώμαλο», νομίζοντας προφανώς ότι μέσω τέτοιων αγγελιών αναζητούσε να ικανοποιήσει τις ...ορέξεις του. Μάλιστα άνοιξε την πόρτα για να φύγει βρίζοντάς τον και επειδή προσπάθησε να τη συγκρατήσει, η 45χρονη τον χτυπούσε με την τσάντα της μες το διάδρομο της πολυκατοικίας! Οι γείτονες είχαν βγει απ' τα διαμερίσματά τους για να δουν τι συμβαίνει και προσπαθούσαν με τη σειρά τους να την πείσουν ότι όντως πρόκειται για επαγγελματία ζωγράφο. Τελικά, η 45χρονη έφυγε τρέχοντας - και... βρίζοντας - και μάλλον ο ζωγράφος πρέπει να βάλει νέα αγγελία...
planet-greece
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ