2015-09-17 09:12:24
Φωτογραφία για Τα ζώδια της Πέμπτης 17 Σεπτεμβρίου
Μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα για εσάς. Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Κριός

Εσείς οι Κριοί ασχοληθείτε σήμερα με τα οικονομικά και τα συναισθηματικά σας θέματα ενώ θα πρέπει επίσης να προσέχετε και κάποια οικογενειακά προβλήματα που έχουν σχέση με τα οικονομικά ή με την υγεία. Βρίσκεστε σε μια φάση που απρόσμενες συναισθηματικές ιστορίες έρχονται στο προσκήνιο, ειδικά αν έχετε γεννηθεί γύρω στις 5-7 του μηνός,με την ερχόμενη εβδομάδα ενδεχομένως να κρύβει για εσάς απρόσμενες και σημαντικές επαφές ή γνωριμίες! Για όσους είστε γεννημένοι μετά τις 25 του μηνός τα πράγματα δείχνουν ένα ευχάριστο και σημαντικό κλίμα το οποίο μπορεί να επιδράσει ευεργετικά στη ζωή σας.Στον χώρο της εργασίας προσέχετε, υπάρχει κίνδυνος να γίνουν κάποιες λαθεμένες και πολύ σημαντικές  εκτιμήσεις οι οποίες θα σχετίζονται με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας τα οποία θέλουν να μπλοκάρουν τις ενέργειές σας. Από αύριο οι συζητήσεις που κάνετε  με τον σύντροφο ή τους συνεργάτες σας μπαίνουν σε μια φάση καθυστερήσεων ή αναθεωρήσεων.


Ταύρος

Η σημερινή ημέρα είναι σημαντική για εσάς τους Ταύρους με την σελήνη απέναντί σας να σας φέρνει πιο κοντά με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας ενώ οικογενειακά θέματα εξακολουθούν να απασχολούν όσους είστε γεννημένοι μετά τις 16 του μηνός  με τον Άρη να δημιουργεί εντάσεις σε οικογενειακό επίπεδο. Θα κάνετε κάποια έξοδα για την οικογένεια ενώ θα πρέπει να προστατευτείτε από κρυολογήματα και μικροατυχήματα. Όσοι έχετε γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του Απριλίου είστε από τους ευνοημένους αυτών των ημερών υπό την προϋπόθεση ότι δεν αφήνετε τους φίλους σας να παρεμβαίνουν στη προσωπική σας ζωή.  Τα οικονομικά θέματα θα σας απασχολήσουν έντονα.

Δίδυμοι

Για εσάς τους Διδύμους ξεκινά μια πολύ σημαντική περίοδος με τον Κρόνο να περνά απέναντί σας, αν και προς το παρόν επηρεάζει μόνο όσους έχετε γεννηθεί τις δύο πρώτες ημέρες του ζωδίου σας. Αν όμως έχετε γεννηθεί προς το τέλος Μαΐου τα πράγματα δείχνουν ιδιαίτερα ευνοϊκά  σε οικογενειακά και επαγγελματικά θέματα παρά το γεγονός ότι υπάρχει μια ασάφεια, μια παραπλάνηση, ένα λάθος που γίνεται τώρα. Οι μετακινήσεις, οι συζητήσεις και οι επαφές ευνοούνται, ειδικά για όσους είστε γεννημένοι  το τρίτο δεκαήμερο. Όσοι είστε γεννημένοι γύρω στις 7  Ιουνίου αποκλείεται να μην έχετε μια γλυκιά συνάντηση ενώ σε πλήρη δράση είστε όσοι είστε γεννημένοι μετά τις 16 του μηνός. Προσπαθήστε να επωφεληθείτε από αυτή την πολύ καλή και σημαντική περίοδο η οποία μπορεί να σας φέρει πιο κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ασχολείστε με τα παιδιά και τον ερωτικό σας σύντροφο αν και τώρα μπορεί να αναθεωρήσετε απόψεις και αποφάσεις που τους αφορούν με τις αναθεωρήσεις αυτές να ισχύουν ως τις 10 Οκτωβρίου. Ίσως ακόμη να δείτε φίλους που έρχονται από τα παλιά ή έχετε να δείτε καιρό. Σήμερα μπορείτε να ρυθμίσετε θέματα που έχουν σχέση με τα οικονομικά ή τα επαγγελματικά σας, ενώ από αύριο μπορεί να γίνουν διαφορετικά τα πράγματα και να ξανασκεφτείτε τις τωρινές σας αποφάσεις.

Καρκίνος

Καρκίνοι μου η σελήνη σήμερα είναι σε ένα ευνοϊκό για εσάς ζώδιο, ελάτε πιο κοντά στα παιδιά και τον ερωτικό σας σύντροφο και ασχοληθείτε με τα δημιουργικά σας σχέδια μιας και είναι μια καλή σελήνη  για να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα το οποίο θα είναι πολύ σημαντικό! Θέματα που έχουν σχέση με την καθημερινή σας ζωή ευνοούνται ενώ τα οικογενειακά σας ζητήματα έρχονται σε πρώτο πλάνο. Από αύριο που ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος μπορεί να μετανιώσετε για κάποια σχέδια που έχετε σε οικογενειακό επίπεδο ή για τα παιδιά σας. Περιορίστε κάπως τα έξοδά σας και προσέχετε τις αντιδράσεις σας. Ειδικά όσοι είστε γεννημένοι γύρω στις 11 Ιουλίου θέλετε να αποτινάξετε από πάνω σας οτιδήποτε σας βαραίνει αυτόν τον καιρό και οτιδήποτε δεν σας εκφράζει, θα πρέπει όμως να σκεφτείτε πολύ καλά και την δεύτερη ημέρα μετά την επανάσταση που θέλετε να κάνετε. Για όσους έχετε γεννηθεί γύρω στις 5 Ιουλίου εξακολουθούν να υπάρχουν θέματα που έχουν σχέση με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας.

Λέων

Εσείς οι Λέοντες την περίοδο αυτή ευνοείστε σε οικονομικά θέματα και σε θέματα συναναστροφών, ειδικά όσοι είστε γεννημένοι γύρω στις 12 του μηνός αποκλείεται μέχρι την ερχόμενη εβδομάδα να μην έχετε κάποιες απρόσμενες, πολύ σημαντικές συναντήσεις οι οποίες θα μπορούσαν να σας φέρουν ότι καλύτερο θα μπορούσε να συμβεί, όπως μια σημαντική αλλαγή! Αν έχετε γεννηθεί τις πρώτες ημέρες του ζωδίου σας προσπαθήστε να έρθετε πιο κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα αλλά και να στηρίξετε τα συναισθηματικά ή ακόμη και τα εμπορικά σας σχέδια καθώς αυτά θα έχουν διάρκεια. Ενδεχομένως με πρόσωπα ή για πρόσωπα του περιβάλλοντός σας να μετανιώσετε για κάποια θέματα, ενώ αν είστε γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες, γύρω στις 18 του μηνός, είστε γεμάτοι δράση αλλά και ένταση που προκαλεί ο Άρης στο ζώδιό σας, ενώ θα πρέπει να προσέχετε τα κρυολογήματα και τα μικροατυχήματα.

Παρθένος

Για εσάς τους Παρθένους τα πράγματα είναι κάπως μπλεγμένα με τον Κρόνο να πορεύεται προς τις πρώτες μοίρες του Τοξότη. Έτσι λοιπόν όσοι είστε γεννημένοι γύρω στις 23-24 Αυγούστου θα πρέπει  να προσέχετε τα ηλικιωμένα πρόσωπα του περιβάλλοντός σας, ιδίως προς το τέλος Σεπτεμβρίου. Για εσάς που έχετε γεννηθεί στο τέλος Αυγούστου υπάρχει μια «φούσκα» στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας η οποία θα σπάσει, μην είστε λοιπόν βέβαιοι για τις επιλογές σας. Οι μυστικές επαφές και οι μυστικές συμφωνίες δεν ευνοούνται. Προσέχετε οικονομικά θέματα, τόσο τα τρέχοντα  οικονομικά όσο και αυτά που έχουν σχέση με οφειλές προς τρίτους (εφορίες, δάνεια, ασφάλειες).Παρόλα αυτά ξεκινάτε μια καινούργια φάση ζωής, ειδικά αν είστε γεννημένοι γύρω στις 6 Σεπτεμβρίου.

Ζυγός

Για εσάς τους Ζυγούς η Σελήνη σήμερα στον Σκορπιό δείχνει ότι μπορείτε να προωθήσετε ένα οικονομικό θέμα, ενώ κάνετε πολλές συζητήσεις για τα μελλοντικά σχέδιά σας, με τον Ουρανό να σας δημιουργεί την ανάγκη να αλλάξετε πολλά στη ζωή σας ειδικά αν έχετε γεννηθεί γύρω στις 9-13 Οκτωβρίου. Ο Ερμής που σας φέρνει ειδήσεις, μηνύματα και τηλεφωνήματα από αύριο θα κινείται σε ανάδρομη πορεία κάνοντας σας να μετανιώνετε για κάποια πράγματα. Αποφύγετε να υπογράψετε συμβόλαια ή να κλείσετε συμφωνίες ενώ οι φίλοι σας είναι κοντά σας και σας βοηθούν. Αν είστε γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο (ειδικά γύρω στις 10 του μηνός) είστε σε μια μοναδική φάση, ελάτε πιο κοντά σε αγαπημένους σας φίλους, και προσπαθήστε να έχετε μια σωστή δραστηριότητα, να δώσετε τον καλύτερο εαυτό σας  σε ότι κάνετε αν έχετε γεννηθεί μετά τις 20 του μηνός. Όσοι έχετε γεννηθεί την πρώτη ημέρα του ζωδίου σας κινείστε πιο σταθερά και θα δείτε να σχέδιά σας να αλλάζουν.

Σκορπιός

Εσείς οι Σκορπιοί, με την Σελήνη σήμερα στο δικό σας ζώδιο ελάτε πιο κοντά σε ανθρώπους που μπορούν να σας στηρίξουν και να βοηθήσουν τα σχέδιά σας, ειδικά αν είστε γεννημένοι τον Νοέμβριο, θα πρέπει όμως να έχετε μελετήσει πολύ προσεκτικά τα βήματά σας. Μην δίνετε αφορμές για σχόλια καθώς από αύριο με την ανάδρομη πορεία του Ερμή μπορεί να  έρθουν στην επιφάνεια λόγια τα οποία δεν σας εκφράζουν. Οι φίλοι σας είναι κοντά σας αρκεί να μην τους εμπλέξετε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Αν έχετε γεννηθεί μετά τις 18 του μηνός  εξακολουθείτε να είστε σε μια κατάσταση έντασης, με τα κρυολογήματα τα μικροατυχήματα  αλλά και τα καυγαδάκια με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας να μην λείπουν.

Τοξότης

Για εσάς τους Τοξότες τα πράγματα δεν είναι ιδιαίτερα ευεργετικά με εσάς  που είστε γεννημένοι  τις πρώτες ημέρες του ζωδίου σας να έχετε κάποια απρόβλεπτα γεγονότα μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου. Αν είστε γεννημένοι στο τέλος Νοεμβρίου ίσως κάνετε κάποιο λάθος, υπάρχει μια παραπλάνηση ή μπορεί κάποιοι να προσπαθήσουν να σας εξαπατήσουν ή να σας εκνευρίσουν. Αντίθετα, όσοι έχετε γεννηθεί  τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας περιμένετε τώρα κάτι απρόβλεπτο, μια απρόβλεπτη σχέση ή μια απρόβλεπτη συνεργασία!  Αν έχετε γεννηθεί μετά τις  8-12 του μηνός περιμένετε από την επόμενη εβδομάδα κάτι απρόοπτο να συμβεί το οποίο είναι εξαιρετικό  και το οποίο θα σας ικανοποιήσει απόλυτα!  Όσοι είστε γεννημένοι την πρώτη ημέρα του ζωδίου σας προσέχετε, ο Κρόνος μπαίνει στο δικό σας ζώδιο και μέχρι το τέλος του μήνα ίσως να σας δείξει την δυσκολία που θα πρέπει να ξεπεράσετε.

Αιγόκερως

Για εσάς τους Αιγόκερους σήμερα είναι μια καλή ημέρα για να δείτε φίλους και αγαπημένα, σημαντικά πρόσωπα τα οποία μπορούν να σας δώσουν και ενέργεια αλλά και αγάπη, αρκεί να μην τους αναμίξετε με τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σας. Ένα ταξίδι, σπουδές και νομικές υποθέσεις ευνοούνται. Υπογράψτε σήμερα όμως ένα συμβόλαιο ή κλείστε μια συμφωνία καθώς από αύριο ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να ματαιώσει κάποια πράγματα ειδικά αν έχετε γεννηθεί  γύρω στις 7 Ιανουαρίου. Ελάτε πιο κοντά σε ανθρώπους που μπορούν να σας στηρίξουν αλλά αποφύγετε να δώσετε υποσχέσεις που δεν μπορείτε να τηρήσετε. Ένα κοινωνικό γεγονός σας απασχολεί ενώ αν είστε γεννημένοι τον Δεκέμβριο θα έχετε μια ευχάριστη πορεία στα σχέδιά σας.

Υδροχόος

Εσείς οι Υδροχόοι προσπαθήστε σήμερα να επωφεληθείτε και οικονομικά και επαγγελματικά, ένα οικονομικό όμως θέμα δεν είναι τόσο ευκρινές, είναι θολό και μπερδεμένο. Αν έχετε γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας έχετε ένταση με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας ενώ θα πρέπει να προσέχετε για κρυολογήματα και μικροατυχήματα.  Ένα ταξίδι ή ένα σχέδιο που έχετε μπορεί από αύριο να παρουσιάσει καθυστερήσεις.

Ιχθείς

Ιχθύες μου η Σελήνη σήμερα σας ευνοεί, ανοίγει δρόμους για ταξίδια, σπουδές και νομικές υποθέσεις , αλλά και για τα συναισθηματικά σας θέματα! Όμως, ως το τέλος του μήνα θα πρέπει να είστε προσεκτικοί όσοι έχετε γεννηθεί 19-21 του μήνα  με την επαγγελματική σας ζωή να είναι κάπως δύσκολη. Αν είστε γεννημένοι ως το τέλος Φεβρουαρίου κάνετε κάποια λάθη, ένα όνειρο που έχετε μπορεί να φαίνεται εφικτό, όμως  μπορεί να έχει και κάποιες λαθεμένες εκτιμήσεις. Τα οικονομικά σας  ως και την επόμενη εβδομάδα δείχνουν να ευνοούνται ξαφνικά. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ