2015-09-17 11:42:06
Φωτογραφία για Ποιος θα ξεριζώσει επιτέλους τους καρεκλοκένταυρους του δημοσίου; Ο απαράδεκτος διάλογος σε δημόσια υπηρεσία που εξοργίζει
Αγαπητό tromaktiko,

διαθέτω εστιατόριο στην πόλη της Κομοτηνής και τα τελευταία 2 χρόνια,μετά από λάθος κινήσεις και λόγω κρίσης παλεύουμε για την βιωσιμότητα μας.

Αυτά τα 2 χρόνια δημιουργήθηκε ένα μεγάλο χρέος προς την ΔΕΗ και έχει μεταφερθει όλο στο εν λειτούργια κατάστημα αφού τα άλλα έκλεισαν.

Πηγαίνοντας στο κατάστημα της ΔΕΗ στις 16/09/15 για να κάνω ρύθμιση του χρέους αντιμετώπισα μια άκρως προσβλητική συμπεριφορά από την προισταμένη.Άφου το ποσό που έπρεπε να καταθέσω ήταν 4300 ευρώ εγώ κατάφερα να μαζέψω τις 2700 και ζήτησα απο την προισταμένη 3-5 μέρες για να μπορέσω να μαζέψω τα υπόλοιπα 1600 ευρώ.

Η αντιμετώπιση της προισταμένης μπροστά και στους υπόλοιπους ήταν η εξής :

Προισταμένη: Έγω δεν θα ασχολούμαι με σενα τώρα θα στείλω να σου κόψουν το ρεύμα.Τι ωραία που είναι να βγάζεις λεφτά και να μην μας πληρώνεις.Μέχρι το μεσημέρι αν δεν φέρεις τα υπόλοιπα θα στο κόψω.


Όλα αυτα τα έλεγε με υψωμενη φωνή.

Σήμερα 17/09/15 το πρωί πηγαίνοντας πάλι στο γραφείο της προισταμενος για να καταθέσω τα 350 ευρώ που μάζεψα από την δουλειά της προηγούμενης μέρας λέγοντας ότι θα δουλεψω και αύριο θα ξανακαταθέσω χρήματα,αντιμετώπισα πάλι το εξής:

Προισταμένη:350 ευρώ που έφερες εγω θα στείλω να στο κόψουνε,έγω δεν τα δέχομαι αυτά τα λεφτά σήκω φύγε από εδώ,αν θες πάνε στην τράπεζα να τα βάλεις εγώ δεν τα παίρνω.

Άφου με ξεφτίλησε για άλλη μια φορά ως άνθρωπο έσκυψα το κεφάλι και έφυγα.

Θα ήθελα να ρωτήσω τα εξής:

1)Ποιος δίνει το δικαίωμα σε έναν δημόσιο υπάλληλο που χρέος του είναι η σωστή εξυπηρέτηση του πολίτη να μιλάει και να φωνάζει έτσι προς το πρόσωπο μου

2)Από την στιγμή που ξέρω το χρέος μου και έχω όλη την καλή διάθεση για την ρύθμιση γιατί η υπάλληλος δεν είναι ευέλικτη βοηθώντας για την σωστή συνεργασία μας και την ομαλή λειτουργία του καταστήματος και όχι με συνεχές απειλές για την διακοπή του ρεύματος

3)Από την στιγμή που έχω καταθέσει το 65% της προκαταβολής της ρύθμισης γιατι συνεχίζει να με απειλη και δεν με αφήνει να μαζεψω και τα υπολοιπα χρήματα και θέλει να με κλείσει το κατάστημα.

4)Με ποιο δικαίωμα δεν δεχτηκε τα 350 ευρώκαι με έστειλε να πάω στην τράπεζα την στιγμη που άφησα το μαγαζί μου για να πάω στο κατάστημα της Δεη που είναι έξω απο την πόλη

5)Πως γίνεται τα 2700 να τα δεχτήκε και για τα 350 να με έδιωξε

6)Ποιος δίνει το δικαίωμα στην προισταμενη να με ξεφτιλίζει και να φωνάζει μπροστά σε ολους για το χρέος και να με απειλη ότι θα με κόψει

Αύτην την στιγμή που σας γράφω είμαι πολυ τρομοκρατημενος κάθως τα τελευταία 2 χρόνια παρακολουθώ ψυχολόγο καθως λόγω κρίσης και λάθων κινήσεων είχα αυτοκτονικές τάσεις.

Ειλικρίνα θέλω να μάθω ποιος δίνει αυτό το δικαίωμα σε μια περίοδιο βαθειάς οικονομικης ασφυξίας της αγοράς,αντί να μας βοηθάνε να επιζήσουμε μας βρίζουν και μας ξεφτιλίζουν.

Το όνομα της κυρίας προϊσταμένης είναι Φιλιώ Περβανά.

Η κυρία είναι γνωστή για τις προκλητικές τις συμπεριφορές και απορώ πως ακόμα βρίκεται σε αυτήν την θέση.Τρανταχτό παράδειγμα είναι ότι με την εριστική της συμεριφορά ένας συνταξιουχος δεν άντεξε και της πέταξε τον υπολογιστή στο κεφάλι με αποτέλεσμα μέχρι και σήμερα να φυλλάσεται το γραφείο με σεκιούριτι.

Παρακάλω ενημερώστε με πως μπορώ να κινηθώ νομίκα εναντίον της κυρίας Περβανά για την απάνθωπη,προκλητική και εριστική συμπεριφορά της.

Αναγνώστης Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ