2015-09-17 17:56:03
Φωτογραφία για Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΜΠΑΓΕΡΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ...
Ο παλαίμαχος γκολκίπερ και νυν παράγοντας της Μπάγερν, Ράιμοντ Άουμαν τόνισε πως οι πρωταθλητές Γερμανίας προχώρησαν σε καταγελλία μετά τον ξυλοδαρμό οπαδών, ενώ σε ανάλογο ύφος μίλησε και ο Ματίας Ζάμερ.

Τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στο πέταλο του «Γ. Καραϊσκάκης», όπου δυνάμεις των ΜΑΤ ξυλοκόπησαν οπαδούς της Μπάγερν βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος του γερμανικού Τύπου.

Ο αθλητικός διευθυντής της Μπάγερν Μονάχου, Ματίας Ζάμερ έκανε λόγο για... «εικόνες που δεν ήταν καλές», σημειώνοντας πως θέλει να μιλήσει με τους ανθρώπους της ομάδας προκειμένου να αποφασιστεί ποια γραμμή θα ακολουθήσουν.

Ο θρυλικός γκολκίπερ της Μπάγερν, Ράιμοντ Άουμαν, ο οποίος εκτελεί πλέον χρέη υπευθύνου σε θέματα που αφορούν τους οπαδούς των Βαυαρών επιβεβαίωσε πως η Mπάγερν ήδη προχώρησε σε καταγγελία κατά της ελληνικής αστυνομίας στην UEFA.

«Το πιο σημαντικό είναι πως δεν συνέβησαν χειρότερα. Οι τραυματίες οπαδοί πήραν εξιτήριο από το νοσοκομείο. Έχουμε ήδη κάνει καταγγελία για την υπερβολική βία της αστυνομίας», ανέφερε ο Άουμαν.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ