2015-09-18 00:37:18
Φωτογραφία για ΑΥΤΟΝ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΓΙΑ... ΑΝΤΙ-ΜΑΣΟΥΑΚΟΥ Ο ΣΙΛΒΑ
Ο Σαλίνο δέχθηκε τα συγχαρητήρια του Μάρκο Σίλβα μετά την αναμέτρηση με την Μπάγερν Μονάχου με τον Πορτογάλο τεχνικό να σκέφτεται να τον έχει ως αριστερό μπακ αντί του Μασουακού στα επόμενα ματς.

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός -τον οποίο συνεχάρη και προσωπικά μετά το ματς ο Μάρκο Σίλβα- πέρασε με επιτυχία τις... εξετάσεις κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου ως αμυντικός χαφ. Ο Λεάντρο Σαλίνο αποδείχθηκε ο κορυφαίος του ματς για τον Ολυμπιακό κέρδισε πολλούς πόντους και... προβλημάτισε ευχάριστα για την συνέχεια τον προπονητή του. Τόσο που να τον σκέφτεται ως... αντί-Μασουακού για τους επόμενους αγώνες και σαν 2ο αμυντικό μέσο για τις αναμετρήσεις του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η άνοδος του Σαλίνο, το πάθος και η διάθεση που δείχνει ήρθαν σε ένα σημείο όπου ο Αρτούρ Μασουακού δείχνει σαν να είναι... φευγάτος. Σα να παίζει με το μυαλό του αλλού. Ο νεαρός αριστερός μπακ των ερυθρόλευκων δεν ικανοποίησε με την εικόνα που είχε στο παιχνίδι με την Μπάγερν Μονάχου
. Την επιπολαιότητα που βγάζει στον αγωνιστικό χώρο και τα πολλά λάθη Πράγματα που έχουν κάνει ήδη τον Μάρκο Σίλβα να... αναθεωρεί τα δεδομένα για το ρόστερ του στη συνέχεια. Και σίγουρα ο Πορτογάλος τεχνικός που ξέρει καλύτερα από τον καθέναν το τι γίνεται στο Ρέντη θα λειτουργήσει ανάλογα και για την διαχείριση του Μασουακού αλλά και για αυτήν του Παϊτίμ Κασάμι.

Εξάλλου η πρόθεση του τεχνικού επιτελείου των ερυθρόλευκων είναι να επιβραβεύει με κάθε τρόπο όσους δουλεύουν σκληρά, βελτιώνονται και προσφέρουν στην ομάδα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ