2015-09-18 07:16:34
Φωτογραφία για Νέα προσωπική επίθεση ΝΔ στον Α/ΓΕΕΘΑ Αποστολάκη δείχνει πρόθεση αλλαγών στην ηγεσία των ΕΔ!
Προκαλεί πολλά ερωτήματα πλέον η επιμονή της ΝΔ να εμπλέκει τον νέο Α/ΓΕΕΘΑ στην προεκλογική κομματική αντιπαράθεση. Για πολλοστή φορά μέσα σε λίγα 24ωρα η ΝΔ αναφέρεται υποτιμητικά και με υπονοούμενα στο πρόσωπο του Α/ΓΕΕΘΑ Βαγγέλη Αποστολάκη, ο οποίος μόλις χθες ανέλαβε καθήκοντα!

Απαντώντας στον ΣΥΡΙΖΑ η ΝΔ με ανακοίνωσή της καλεί το κόμμα της Αριστεράς «εκτός από τη λίστα Λαγκάρντ να ασχοληθεί και με τη λίστα Τσίπρα».

«Σε ό,τι αφορά το θέμα των υποβρυχίων μπορεί να ενημερωθεί από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ που διόρισε ο κ. Τσίπρας μέσα στη νύχτα», προσθέτει στην ανακοίνωσή της η ΝΔ.

Μέχρι τώρα η ευθύνη της επίθεσης της ΝΔ προς τον Α/ΓΕΕΘΑ αποδιδόταν σε κάποιους “γαλάζιους απόστρατους” οι οποίοι είχαν εισηγηθεί την προσωπική επίθεση στον ναύαρχο Αποστολάκη. Η δικαιολογία δεν μπορεί πλέον να σταθεί. Όχι μόνο επειδή ακόμη και στελέχη της ΝΔ όπως ο τομεάρχης Άμυνας της ΝΔ Γιάννης Κεφαλογιάννης -μέσω Onalert.gr- έχουν ζητήσει δημόσια να πέσουν οι τόνοι
. Ούτε επειδή έχουν υπάρξει επικοινωνίες μεταξύ του ΓΕΕΘΑ και της ΝΔ οπως πληροφορούαστε. Το θέμα είναι αν η ηγεσία της αξιωματικής αντιπολίτευσης που φιλοδοξεί να γίνει την Κυριακή κυβέρνηση , μπορεί να “παρασύρεται” τόσο εύκολα από οποιαδήποτε ομάδα αποστράτων ή άλλων , σ΄ ένα τόσο ευαίσθητο τομέα όπως η Εθνική Άμυνα.

Το ερώτημα που θα πρέπει να απαντήσει η ΝΔ μετά από την επίμονη επίθεση στον Α/ΓΕΕΘΑ ,είναι αν θα έχουμε …πάλι κρίσεις Αρχηγών σε περίπτωση που γίνει κυβέρνηση.

ΠΗΓΗ: http://www.onalert.gr/stories/i-nea-prosopiki-epithesi-nd-ston-ageetha-deixnei-prothesi-allagon/44877
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ