2015-09-18 16:10:14
Φωτογραφία για Τα αρχεία εγκατάστασης των Windows 10 κατεβαίνουν ακόμη κι αν δεν τα θέλετε!
Φαίνεται πως η Microsoft προσθέτει -μέσω του Windows update- τα αρχεία των Windows 10 σε όλα τα Windows 7 ή Windows 8 PCs, ακόμα και αν οι χρήστες δεν έχουν χρησιμοποιήσει το σύστημα “reserve”, μέσω του οποίου μπορούν να κάνουν κράτηση για τη δωρεάν αναβάθμιση. Το θέμα επισημάνθηκε αρχικά από αναγνώστη του The Inquirer, ο οποίος ισχυρίστηκε πως δεν έκανε ποτέ κράτηση για το νέο λειτουργικό, ωστόσο βρήκε ένα κρυφό directory ($Windows.~BT) που ο όγκος των αρχείων του φτάνει τα 3.5GB έως 6.5GB, αλλά και αρκετές αποτυχημένες προσπάθειες αναβάθμισης σε Windows 10 στο ιστορικό του Windows update.

Τελικά, η Microsoft επιβεβαίωσε ότι το θέμα αφορά μόνο τους χρήστες που έχουν επιλέξει να λαμβάνουν αυτόματες ενημερώσεις μέσω του Windows Update και πως το κατέβασμα των αρχείων χρειάζεται προκειμένου να είναι έτοιμες οι συσκευές (που είναι συμβατές με τα νέα Windows) για αναβάθμιση σε Windows 10 - όποτε οι χρήστες αποφασίσουν να αναβαθμίσουν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα αρχεία των Windows 10 βρίσκονται στο “update KB3035583” και η κατάργηση του φακέλου είναι μια αρκετά απλή διαδικασία.

Πηγή: enternity
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ