2015-09-18 17:08:41
Φωτογραφία για ΑΡΧΙΣΕ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΞΑΝΘΗ ΧΩΡΙΣ... ΤΣΟΡΙ!
Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού στρέφουν το ενδιαφέρον τους στον επικείμενο εκτός έδρας αγώνα πρωταθλήματος με την Ξάνθη.

Αφήνοντας πίσω την πρεμιέρα του UEFA Champions League και το ματς με την Μπάγερν Μονάχου, ο Θρύλος στρέφει το ενδιαφέρον του εκ νέου στις εγχώριες υποχρεώσεις του και συγκεκριμένα στο πρωτάθλημα. Ο αγώνας που ακολουθεί, στην Ξάνθη, απέναντι στην τοπική ομάδα, είναι ιδιαίτερα σημαντικός και για τον αγώνα αυτό η προετοιμασία στο Ρέντη εντείνεται.

Το πρωί της Παρασκευής, μία ημέρα μετά το ρεπό της Πέμπτης, επανήλθαν σε πλήρη προπονητική δράση. Οι παίκτες που έπαιξαν σε όλο το 90λεπτο ή στο μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα με την Μπάγερν Μονάχου, έκαναν αποθεραπεία και γυμνάστηκαν πιο ελαφριά. Κανονικά προπονήθηκαν οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές. Ο «Τσόρι» έχει υποστεί έναν ελαφρύ μυϊκό τραυματισμό και μένει εκτός προγράμματος. Ο Αργεντινός άσος έχει αρχίσει θεραπεία, μένει εκτός πλάνων για τον αγώνα με την Ξάνθη και η κατάσταση της υγείας του θα επανεκτιμηθεί αμέσως μετά, προκειμένου να φανεί η ετοιμότητά του για τα παιχνίδια που ακολουθούν, με ΠΑΣ Γιάννινα και Άρσεναλ.


Η σημερινή προπόνηση περιελάμβανε πολλή δουλειά επάνω στην πίεση προς τον αντίπαλο. Κατοχή σε κλειστό χώρο, γρήγορο passing game και μεγάλη ένταση στο παιχνίδι, ήταν τα βασικά στοιχεία των ασκήσεων αυτών. Στη συνέχεια έγινε και δίτερμα, σε κλειστό χώρο, με δείκτες και τους ποδοσφαιριστές χωρισμένους σε τρία γκρουπ. Το Σάββατο και την Κυριακή οι προπονήσεις είναι προγραμματισμένες για τις 10:00, όπως και εκείνη της Δευτέρας. Αμέσως μετά θα γίνει γνωστή η αποστολή που θα ταξιδέψει στην Ξάνθη.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ