2015-09-18 19:48:11
Φωτογραφία για ΜΟΥΡΙΝΙΟ ΓΙΑ... ΑΡΣΕΝΑΛ
Ο Ζοσέ Μουρίνιο μίλησε για το ντέρμπι της ομάδας του με την Άρσεναλ, θέλοντας παράλληλα να περάσει στην... αντεπίθεση έναντι των ΜΜΕ που όπως τόνισε ψάχνουν να δημιουργήσουν κλίμα κόντρα στους πρωταθλητές Αγγλίας.

Ο Πορτογάλος τεχνικός θέλησε να υπερασπιστεί τους ποδοσφαιριστές και την ομάδα του, ενώ παράλληλα έδωσε το σύνθημα για ανάκαμψη, καθώς μια νίκη κόντρα στην ευρωπαϊκή αντίπαλο του Ολυμπιακού θα είναι ό,τι καλύτερο.

Ο Μουρίνιο δήλωσε για το ματς κόντρα στην Άρσεναλ, αλλά και την κατάσταση στην Τσέλσι: «Τα Μέσα πάντα θα ψάχνουν το «δράμα» και τις ιστορίες όταν μια ομάδα χάνει και δεν πηγαίνει καλά για κάποιο διάστημα. Αυτό που ισχύει όμως σε τέτοιες περιπτώσεις, είναι πως το σύνολο παλεύει να ανακτήσει την αυτοπεποίθηση την οποία χάνει όταν έρχονται συνεχώς στραβά αποτελέσματα. Δεν θέλω να μπλέξουμε το αυριανό παιχνίδι με όλα τα υπόλοιπα. Ούτε να το βάλουμε με το σερί της Τσέλσι απέναντι στην Άρσεναλ, ούτε να το παρομοιάσουμε με το παιχνίδι για το Community Shield πριν από έναν μήνα. Είναι ξεχωριστό και δεν έχει σημασία τι έχει προηγηθεί».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Πάμε γερά ρε ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ!!!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Πάμε γερά ρε ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ!!!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ