2015-09-19 08:10:08
Φωτογραφία για Ηλιοφάνεια με πρόσκαιρες νεφώσεις
Ηλιοφάνεια θα επικρατήσει το Σάββατο στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, ωστόσο από το απόγευμα ενδέχεται να σημειωθούν τοπικές νεφώσεις.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν βόρειοι 5 και πρόσκαιρα μέχρι 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν πρόκειται να ξεπεράσει τους 33 βαθμούς Κελσίου.

Η αναλυτική πρόγνωση του καιρού:

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 33 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα ανατολικά και βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στην Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με πρόσκαιρες νεφώσεις τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς πρόσκαιρα νότιοι 4 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και στην Θράκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με πρόσκαιρες νεφώσεις τις απογευματινές ώρες στη Μακεδονία. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 5 με 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 32 βαθμούς Κελσίου, ενώ στη δυτική Μακεδονία θα είναι 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.


Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με πρόσκαιρες νεφώσεις τις απογευματινές ώρες με πιθανότητα σποραδικών όμβρων στα ορεινά της Ηπείρου. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Στην Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ και στα ανατολικά τοπικά 6 με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις στην Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και πρόσκαιρα το πρωί στα βόρεια τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί έως 28 βαθμούς Κελσίου και κατά τόπους στην Κρήτη έως 30 βαθμούς.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις στα Δωδεκάνησα. Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Στα νότια μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 31 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ