2012-05-08 12:12:09
Φωτογραφία για ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ Η ΞΑΝΘΗ ΓΙΑ ΒΛΑΧΟΔΗΜΟ...
Όλο και πιο έντονα "ακούγεται" τις τελευταίες ημέρες πως ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος ουσιαστικά έχει κλείσει στον Ολυμπιακό.

Ωστόσο από το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή αναφέρεται πως όλα είναι ανοικτά και δεν υπάρχει τίποτα επίσημο.

Άλλωστε είναι γνωστό πως ο ιδιοκτήτης της Ξάνθης, κ. Χρήστος Πανόπουλος, είχε δηλώσει πως για τον Παναγιώτη Βλαχοδήμο αξιώνει ένα ποσό που θα αγγίξει το 1 εκ. ευρώ, ωστόσο η ελληνική πραγματικότητα δείχνει πως μία τέτοια πρόταση δύσκολα θα φτάσει στα γραφεία του γνωστού επιχειρηματία από την εγχώρια αγορά.

Ο Ολυμπιακός και οι άλλοι Στον Ολυμπιακό, όντως ενδιαφέρονται για τον 20αχρονο ποδοσφαιριστή, όμως ο πρόεδρος της ερυθρόλευκης ΠΑΕ, Βαγγέλης Μαρινάκης, δήλωσε πως δεν θα κινηθεί σε λογικά πλαίσια και το ίδιο προσγειωμένες θα πρεπει να είναι και οι αξιώσεις των ομάδων που έχουν στο ρόστερ τους ποδοσφαιριστές που ίως να ενδιαφέρουν τον Ολυμπιακό.

Έτσι η χρυσή τομή, αν υπάρξει συμφωνία, θα είναι ένα ποσό τουλάχιστον 450.000 ευρώ συν ένα μεγάλο ποσοστό μεταπώλησης (20-25%).

Δημοσιεύματα πάντως αναφέρουν πως για τον νεαρό παίκτη υπάρχει ενδιαφέρον από δυο γερμανικές ομάδες και από συλλόγους δυο ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Ουσιαστικά όλοι βρίσκονται σε στάση αναμονής και όποιος κάνει πρώτος κίνηση με επίσημη πρόταση θα έχει και τον πρώτο λόγο.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ