2015-09-19 15:30:16
Φωτογραφία για «ΕΣΠΑΣΕ» ΤΗ ΣΙΩΠΗ ΤΟΥ ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ Ο ΣΕΡ ΑΛΕΞ ΦΕΡΓKΙΟΥΣΟΝ!
Δυο χρόνια μετά το... «αντίο» από τον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον αποκάλυψε ποιος ήταν ο πραγματικός λόγος που τον οδήγησε σε αυτή την απόφαση παρόλο που ήθελε να συνεχίσει!

Το καλοκαίρι του 2013 ο σπουδαίος Σερ Άλεξ Φέργκιουσον ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έχοντας πετύχει τα πάντα με τον αγγλικό σύλλογο τα προηγούμενα 26 χρόνια.

Στην πραγματικότητα όμως πρόθεσή του ήταν να συνεχίσει, μολονότι βάδιζε στα 72, έως ότου κατάλαβε πως υπήρχε κάτι... πιο σημαντικό από την δική του καριέρα. Αυτό κάνει και την απόφασή του συγκινητική και σπουδαία!

«Σίγουρα θα συνέχιζα. Ένα βράδυ είδα την σύζυγό μου Κάθι να βλέπει τηλεόραση και να κοιτάζει στο ταβάνι. Ήξερα ότι ήταν απομονωμένη. Το ξέρετε πως εκείνη και η Μπρίτζετ ήταν δίδυμες (λίγους μήνες πριν είχε φύγει από την ζωή).

Όταν της είπα πως αυτή τη φορά επρόκειτο να αποσυρθώ δεν έφερε αντίρρηση. Ήξερα ότι ήθελε από μένα να το κάνω», αποκάλυψε ο Σκωτσέζος πρώην τεχνικός σε συνέντευξή του στην βρετανική «Telegraph».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ