2015-09-19 20:46:08
Φωτογραφία για ΝΙΚΗ... ROTATION ΚΑΙ... ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΜΠΑΓΕΡΝ! *ΒΙΝΤΕΟ*
Με νίκη συνέχισε και στις εγχώριες υποχρεώσεις της η Μπάγερν, η οποία επιβλήθηκε με 0-3 της Ντάρμσταντ και την υποχρέωσε στην πρώτη ήττα της σεζόν.

Ο Γκουαρντιόλα βρήκε την ευκαιρία να κάνει rotation, όμως αυτό δεν επηρέασε την Μπάγερν, που νίκησε και στην Bundesliga. Οι «νέοι» έκλεψαν τις εντυπώσεις για τους Βαυαρούς, με τους Βιδάλ και Κομάν να σκοράρουν, ενώ την επιστροφή του έκανε μετά από 13 μήνες ο Χάβι Μαρτίνεθ.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι, είχαν την κατοχή και μετά από κάποιες μικροευκαιρίες ο Βιδάλ με υπέροχο σουτ εκτός περιοχής έκανε το 0-1 στο 20’. Οι γηπεδούχοι, που προσπάθησαν να παίξουν στην αντεπίθεση, απείλησαν για πρώτη φορά με τον Στρο-Ένγκελ στο 24’ και στη συνέχεια με τον Χέλερ στο 32’, όμως κανένας τους δεν κατάφερε να νικήσει τον Νόιερ. Οι παίκτες της ευρωπαϊκής αντιπάλου του Ολυμπιακού, χωρίς να φορτσάρουν, είχαν τον έλεγχο, διαμαρτυρήθηκαν δικαιολογημένα για το πέναλτι που δε δόθηκε στον Ρόντε στο 33’, ενώ η κεφαλιά του Βιδάλ στο 36’ πήγε πάνω στον Ματένια, για να μείνει το 0-1 μέχρι το ημίχρονο.


Η εικόνα δεν άλλαξε στην επανάληψη, με τον Γκέτσε να απειλεί σε δύο περιπτώσεις (55’, 57’) και τον Κομάν να τελειώνει το ματς στο 62’. Ωραία προσπάθεια και ασίστ του Ρόντε και ο Γάλλος με πλασέ στην κίνηση έκανε το 0-3. Ο Ρόντε ολοκλήρωσε με στυλ την καλή εμφάνιση, καθώς στο 63’ μπήκε από πλάγια στην περιοχή, έκανε το πλασέ, η μπάλα σταμάτησε στο δεξί κάθετο δοκάρι του Ματένια, όμως πήρε το ριμπάουντ και έκανε το 0-3 για το πρώτο του γκολ μετά τον περασμένο Απρίλιο. Στο 66’ τα καλά νέα συνεχίστηκαν για τον Γκουαρντιόλα, που είδε τον Χάβι Μαρτίνεθ να παίρνει τη θέση του Βιδάλ και να επιστρέφει μετά από 13 μήνες. Οι Βαυαροί κράτησαν εύκολα το 0-3 μέχρι το τέλος και έκαναν το 5 στα 5.

Ντάρμσταντ (Ντιρκ Σούστερ): Ματένια, Γκάρικς, Σούλου, Καλντιρόλα, Χόλαντ, Νίμαϊερ (69' Ρόζενταλ), Γκόντορφ, Χέλερ, Ράους (77' Βράντσιτς), Κέμπε, Στροχ-Ένγκελ (59' Βάγκνερ)

Μπάγερν (Πεπ Γκουαρδιόλα): Νόιερ, Ραφίνια, Μπόατενγκ (72' Τσάμπι Αλόνσο), Αλάμπα, Μπερνάτ, Κίμιχ, Ρόντε, Βιδάλ (66' Χάβι Μαρτίνεθ), Κομάν, Ντάγκλας Κόστα (68' Μίλερ), Γκέτσε

Δείτε το βίντεο:
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ