2015-09-20 10:38:13
Φωτογραφία για Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΓΙΑ... ΤΟ ΓΚΟΛ
Ο Ολυμπιακός έκανε πολλές κινήσεις στη μεταγραφική περίοδο για να δυναμώσει επιθετικά και πλέον περιμένει να πάρει βοήθεια στο σκοράρισμα από τους νέους παίκτες του, κάτι που δεν έχει συμβεί στα πρώτα τέσσερα επίσημα παιχνίδια της περιόδου.

Οι ερυθρόλευκοι έχουν σκοράρει οκτώ φορές στους αγώνες του πρωταθλήματος με Πανιώνιο, Λεβαδειακό και Πλατανιά καθώς με την Μπάγερν δεν έβαλαν γκολ, αλλά κανένα από αυτά δεν ήρθε από τις μεταγραφές της επίθεσης, όπως τονίζει σε δημοσίευμά του το "pamesports.gr".

Ο Ιντέγε είναι μέσα σε αρκετές φάσεις στα δύο ματς που έχει παίξει αλλά δεν έχει βρει το δρόμο προς τα δίχτυα.

Ο Φινμπόγκασον έπαιξε στην πρεμιέρα με τον Πανιώνιο, είχε μία τελική στα πρώτα δευτερόλεπτα, αλλά στη συνέχεια δεν έκανε κάτι ενώ στα επόμενα ματς έμεινε στον πάγκο.

Ο Πάρντο παίζει πάντα βασικός εξτρέμ κι ενώ στα φιλικά έβαζε εύκολα το γκολ, στα επίσημα δεν έχει κάνει ακόμη σεφτέ.

Ο Σεμπά έπαιξε μισή ώρα αλλαγή με τον Λεβαδειακό και μπήκε και στο παιχνίδι με την Μπάγερν, χωρίς να καταφέρει να απειλήσει.

Το ίδιο και ο Ερνάνι που έχει συμμετοχές ως αλλαγή με Πλατανιά και Μπάγερν και πλέον ετοιμάζεται για βασικός στα επόμενα παιχνίδια.

Από το ματς της Τρίτης στην Ξάνθη, ο Σίλβα περιμένει ότι θα έχει λύσεις στον τομέα του γκολ και από τους νέους επιθετικούς της ομάδας, διότι έως τώρα τα γκολ τα βάζουν... οι παλιοί. Ο Τσόρι, ο Φορτούνης, ο Ντουρμάζ και ο Ντοσεβί που έφυγε για το Βέλγιο.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ