2012-05-08 12:30:04
Φωτογραφία για Στις 17 Μαΐου η προεπιλογή του Euro 2012
Ο Φερνάντο Σάντος έκανε γνωστές τις ημερομηνίες που θα αποφασίσει για την σύνθεση της αποστολής της Εθνικής ομάδας για το Euro 2012

Όπως γνωστοποίησε ο Πορτογάλος τεχνικός, στις 10 Μαϊου θα ανακοινώσει τα ονόματα των παικτών που αγωνίζονται στο εξωτερικό και επτά ημέρες αργότερα την συνολική λίστα των παικτών της προεπιλογής.

Ο Φερνάντο Σάντος θα ανακοινώσει την επόμενη Πέμπτη στις 12:30 τους 25 ποδοσφαιριστές τους οποίους θα έχει στη διάθεσή του στο μεγαλύτερο μέρος της προετοιμασίας της Εθνικής Ελλάδος για την τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Στη συνέχεια θα κόψει δύο παίκτες από την υπόλοιπη αποστολή, ενώ στις 22 Μαΐου θα αρχίσει η προετοιμασία της Εθνικής, δύο ημέρες μετά από τη λήξη των πλέι-οφ.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, τότε οι ποδοσφαιριστές θα πετάξουν για την Αυστρία όπου θα πραγματοποιηθεί τα πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας. Την 1η Ιουνίου θα επιστρέψει η «γαλανόλευκη» αποστολή στην Αθήνα.

Μετά από δύο ημέρες (3 Ιουνίου) όμως οι παίκτες θα συναντηθούν στο αεροδρόμιο για να ταξιδέψουν για την Πολωνία.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, η Εθνική ομάδα θα δώσει δύο φιλικά παιχνίδια κατά τη διάρκεια της παραμονής της στην Αυστρία. Στις 26 Μαίου θα αντιμετωπίσει την Σλοβενία και στις 31 την Αρμενία.

Πηγή: www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ