2015-09-20 13:41:05
Φωτογραφία για Ο υποψήφιος...φάντασμα, που ανακηρύχθηκε από τον Αρειο Πάγο...
Στις εκλογές που ξεκίνησαν απο το πρωϊ υπάρχει ένας υποψήφιος που δεν πρόκειται να δείτε σε κανένα ψηφοδέλτιο, παρότι έχει ανακηρυχθεί επισήμως απο το Πρωτοδικείο της Πάτρας.

Φαντάζει απίστευτο αλλά είναι ωστόσο αληθινό. Ο αντιδήμαρχος Ανάπτυξης Αιγιάλειας Βασίλης Χριστόπουλος είναι σύμφωνα με τα Δικαστήρια ανεξάρτητος υποψήφιος στο νομό Αχαϊας, παρότι δεν διεκδικεί ψήφο.

Πως συνέβη αυτό; Ο νεαρός αντιδήμαρχος δέχθηκε πρόταση από τη Νέα Δημοκρατία να είναι υποψήφιος στις εκλογές. Την αποδέχθηκε και μάλιστα όταν ολοκληρωνόνταν η διαδικασία της κατάθεσης των δικαιολογητικών στα Δικαστήρια, φρόντισε να είναι εμπρόθεσμος. Πήγε στο αντίστοιχο γραφείο παρέδωσε την σχετική αίτηση και πλήρωσε και το παράβολο.

Ομως λίγες ώρες αργότερα άρχισαν οι...καραμπόλες στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ , καθώς το κόμμα ήθελε να εντάξει και συγκεκριμένο αριθμό γυναικών (μάλιστα γι' αυτό απέσυρε το ενδιαφέρον του ο πολιτευτής Λεωνίδας Θωμάς) και όχι μόνο.


Αποτέλεσμα ήταν όπως είχε γράψει το tempo24.gr να ...περισσέψουν δύο υποψήφιοι. ΟΓιώργος Κουτρουμάνης και ο Βασίλης Χριστόπουλος.

Ο πρώτος φρόντισε έγκαιρα να αποστείλει στον Αρειο Πάγο δήλωση και να διαγραφεί το όνομά του από την λίστα. Ο αντιδήμαρχος Αιγιάλειας όμως δεν το έπραξε. Είτε γιατί θεώρησε πως εφόσον δεν ήταν στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Αχαϊας φυσιολογικά θα αφαιρούσαν το όνομά του από τον κατάλογο, είτε γιατί θέλησε κατ' αυτόν τον τρόπο να εκφράσει τη δυσαρέσκειά του.

Οποιος κι αν ήταν ο λόγος , η ουσία είναι πάντως πως ο Βασίλης Χριστόπουλος έχει ανακηρυχθεί επίσημα ως ανεξάρτητος υποψήφιος, όχι μόνο από το Πρωτοδικείο της Πάτρας , αλλά και από το αντίστοιχο τμήμα του Αρείου Πάγου, όπως φαίνεται και στο έγγραφο που εξασφάλισε το tempo24.gr.

Ετσι στις εκλογές έχουμε έναν υποψήφιο- φάντασμα, καθώς ούτε καν ο ίδιος θα ψηφίσει τον εαυτό του. Δεδομένου ότι δεν υπάρχει σε κανένα ψηφοδέλτιο, παρά μόνον στα επίσημα αρχεία του Αρείου Πάγου, για τις εκλογές! Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ