2015-09-20 15:48:06
Φωτογραφία για ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ, ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΚΑΙ... ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΖΑΝΤΑΡ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!
Με χρήσιμα συμπεράσματα από τα πρώτα δυνατά φιλικά τεστ επιστρέφει από το Κάλιαρι η αποστολή του Ολυμπιακού.

Στα φιλικά προετοιμασίας, όπως πολλές φορές έχουμε πει δεν μετρούν οι νίκες, αλλά οι εμφανίσεις και τα συμπεράσματα που βγάζουν οι προπονητές.

Στο Κάλιαρι, ο Ολυμπιακός κατέκτησε το τουρνουά με δύο νίκες κόντρα σε Γαλατάσαραϊ και Λιμόζ, παίζοντας το μπάσκετ που θέλει ο Γιάννης Σφαιρόπουλος. Η άμυνα του Θρύλου τσάκιζε… κόκαλα, οι νέοι δείχνουν να εγκλιματίζονται στα «θέλω» του (εντυπωσίασαν οι Αθηναίου-Στρόμπερι, ενώ καλό βαθμό πήραν και οι Γιάνγκ-Τσαϊρέλης) και πλέον, με την σημερινή επιστροφή της αποστολής των ερυθρόλευκων, αρχίζει το... δύσκολο κομμάτι της προετοιμασίας.

Αυτό, είναι η ενσωμάτωση των διεθνών στο σύνολο, καθώς στην Ελλάδα βρίσκονται από την Παρασκευή οι Έλληνες, Πρίντεζης, Μάντζαρης και Σπανούλης. Οι τρεις τους, έχουν πάρει, όπως είναι φυσικό, άδεια για να ξεκουραστούν από το Ευρωμπάσκετ, ενώ το τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού, έχει φτιάξει ειδικό πλάνο για να βρει ρυθμό ο Μάντζαρης, ο οποίος δεν έπαιξε σχεδόν καθόλου στο τουρνουά και είναι επηρεασμένος και ψυχολογικά. Χρόνος για περισσότερη ξεκούραση δεν υπάρχει, καθώς στις 7 Οκτωβρίου υπάρχει νοκ άουτ παιχνίδι στο κύπελλο με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ.


Ετσι, οι τρεις Έλληνες διεθνείς, συν τον Λοτζέσκι, ο οποίος κάνει ήδη ατομικό και αύριο θα μπει με την ομάδα, είναι δεδομένο πως θα αναχωρήσουν, όπως και ο Ντάνιελ Χάκετ, τη Τετάρτη (23/09) για το Ζαντάρ, όπου η ομάδα θα δώσει πολύ σημαντικά φιλικά.

Ερωτηματικό αποτελεί ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, ο οποίος αγωνίζεται σήμερα στον μικρό τελικό με την Σερβία κόντρα στην Γαλλία. Το πιθανότερο πάντως είναι να έρθει άμεσα στην Ελλάδα, καθώς και αυτός δεν έχει… ταλαιπωρηθεί ιδιαίτερα από τον χρόνο συμμετοχής του προπονητή του, Σάσα Τζόρτζεβιτς.

Σε ότι αφορά το πρόγραμμα των πρωταθλητών Ελλάδας στο Ζαντάρ, την Πέμπτη θα αντιμετωπίσουν την διοργανώτρια ομάδα και μία ημέρα μετά τη Μπάγερν Μονάχου. Ανάλογα με την κατάταξη που θα έχουν οι ερυθρόλευκοι στον όμιλο, θα αντιμετωπίσουν την Κυριακή μία εκ των Φενέρμπαχτσε, Νταρουσάφακα ή Ερυθρό Αστέρα που θα αναμετρηθούν στον άλλο όμιλο του τουρνουά.

Η επιστροφή της αποστολής του Θρύλου θα γίνει την Δευτέρα 28 του μήνα, οπότε και η προετοιμασία θα μπει στην τελική της ευθεία στο ΣΕΦ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ