2015-09-20 16:26:06
Φωτογραφία για Αλεξάνδρεια Ημαθίας: Έσωσε το κουτάβι πριν το πετάξει στο δρόμο ο ιδιοκτήτης του
Το σκυλάκι που ένας άνδρας ετοιμαζόταν να πετάξει στον δρόμο καθώς το είχε κλείσει σε μια πλαστική σακούλα έσωσε χθες στην... Αλεξάνδρεια Ημαθίας η Κούλα Καρβουνάρη που είναι μέλος του σωματείου «Φιλαδέσποτοι Αλεξάνδρειας».

Η Σανέλ στο κτηνιατρείο.

Η γυναίκα εντόπισε τυχαία έναν άνδρα να κρατάει μια σακούλα Jumbo με το αριστερό του χέρι έξω από το παράθυρο του αυτοκινήτου το οποίο οδηγούσε! Εκείνη που είδε ότι κάτι μέσα στη νάιλον σακούλα κουνιότανε, αφού κατάφερε με το δικό της όχημα να τον σταματήσει, τον απείλησε και του την άρπαξε στην κυριολεξία μέσα από τα χέρια.

Το ζώο φορούσε αυτό το λουράκι.

Ανοίγοντας την είδε το μουτράκι του λευκού σκύλου. Ο δράστης που είναι Ρομά για να δικαιολογηθεί της είπε ότι θα άφηνε το σκυλί κάπου επειδή από αυτό αρρώστησαν τα παιδιά του γι’ αυτό και δεν το θέλει.

Η κα Καρβουνάρη πήρε το ζώο, που είναι περίπου τριών μηνών παρά τις απειλές και τον τσαμπουκά του άνδρα και το μετέφερε αμέσως στο κτηνιατρείο του Ανδρέα Χατζησαλάτα για εξετάσεις καθώς το θηλυκό σκυλάκι ήταν γεμάτο ψύλλους και τσιμπούρια.


Την μικρή η κα Καρβουνάρη την ονόμασε Σανέλ και θα παραμείνει για μερικές μέρες στον κτηνίατρο για να τις γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις. Αν ενδιαφέρεστε για φιλοξενία, υιοθεσία ή την κάλυψη των κτηνιατρικών εξόδων καλέστε στο τηλέφωνο: 6973884340.

Η κα Καρβουνάρη εξήγησε στο www.zoosos.gr ότι δεν κάλεσε την Αστυνομία και δεν κατήγγειλε τον δράστη θεωρώντας ότι κάτι τέτοιο θα είναι αναποτελεσματικό αλλά πήγε στο Α.Τ. Αλεξάνδρειας και ενημέρωσε τον αξιωματικό υπηρεσίας προφορικά ώστε να μην δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα στο ζώο αν ο δυνάστης του το διεκδικούσε. Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ