2015-09-21 00:32:09
Φωτογραφία για ΑΥΤΑ ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ Ο ΣΙΛΒΑ ΕΝΟΨΕΙ ΞΑΝΘΗΣ
Ο Μάρκο Σίλβα ζητάει από τους παίκτες του ένα... δυναμικό ξεκίνημα κόντρα στην Ξάνθη και ένα γρήγορο τέρμα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει ήδη κάνει τις προεργασίες του για το παιχνίδι με τους Αλρίτες ενώ φρόντισε να πει και δύο... λόγια στους παίκτες του σχετικά με το τι ζητάει.

«Θέλουμε ένα δυνατό ξεκίνημα και ένα γρήγορο γκολ στο παιχνίδι. Η Ξάνθη είναι μία ομάδα που ξέρει να αμύνεται καλά και να δημιουργεί κινδύνους με αντεπιθέσεις. Θα πρέπει να μπούμε δυνατά και καλά στο ματς, να σκοράρουμε πρώτοι και να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας», σχολίασε σχετικά ο Μάρκο Σίλβα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός φρόντισε να υπενθυμίσει στους ποδοσφαιριστές του πως φέτος η άμυνα της Ξάνθης δεν έχει καταστεί εφικτό να διασπαστεί, έχοντας και στο μυαλό του τις δεδομένες δυσκολίες που έχουν συναντήσει οι ερυθρόλευκοι στα πρώτα παιχνίδια με κλειστές άμυνες. Ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα που αποδίδει πολύ καλά όταν βρίσκει ελεύθερους χώρους, όμως η τακτική των Ακριτών μόνο τέτοια δεν θα είναι.

Και επειδή ο Μάρκο Σίλβα έχει μελετήσει σοβαρά και ενδελεχώς την Ξάνθη (μάλιστα έχει δει και περσινά της ματς) και ξέρει πολύ καλά το τι να περιμένει από τον Ράζβαν Λουτσέσκου, θέλει να ελέγξει τον ρυθμό του αγώνα και να επιβάλλουν οι παίκτες του τα όσα θέλουν, σκοράροντας όσο πιο νωρίς γίνεται για να ανοίξει και ο δρόμος προς ένα ακόμα νικηφόρο αποτέλεσμα στην Super League.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ