2015-09-21 18:47:11
Φωτογραφία για «ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΣΤΕΡΙ ΣΤΟ ΖΑΝΤΑΡ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ 9 ΠΡΩΗΝ NBAers Ο... ΘΡΥΛΙΚΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ»! (PHOTOS)
Mεγάλες αναφορές έχουν ξεκινήσει στην Κροατία για το τουρνουά που θα διεξασθεί στην "πόλη του μπάσκετ", όπως την αποκαλούν, Ζαντάρ.

Το "s-event.hr" αναφέρει ότι ο κόσμος θα έχει την ευκαιρία να δει από κοντά εννέα πρώην παίκτες του NBA στο Zadar Dogus Τοurnament.

Tους περισσότερους (4) έχει στο δυναμικό της η Φενέρμπαχτσε, και την ακολουθεί ο φιναλίστ της Ευρωλίγκας Ολυμπιακός και η Τούρκικη Νταρουσαφάκα με δύο πρώην παίκτες του NBA.

Επίσης, έναν πρώην ΝΒΑer έχει στο δυναμικό του ο Ερυθρός Αστέρας όπως μπορείτε να δείτε αναλυτικά στον πίνακα που ακολουθεί :  

To δημοσίευμα κάνει επίσης λόγο για τα ντραφτ του ΝΒΑ και ξεχωριστή αναφορά τόσο στον Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς της Φενερμπαχτσέ, όσο και στον Νίκολα Μιλουτίνοφ του Θρύλου που ήταν στην 27η θέση των φετινών ντραφτ  του ΝΒΑ, επιλογή των Σαν Αντόνιο Σπερς.

Το δημοσίευμα χαρακτηρίζει μεγαλύτερο αστέρι του τουρνουά τον "θρυλικό Βασίλη Σπανούλη", ο οποίος στο παρελθόν πέρασε μια σεζόν από τους Χιούστον Ρόκετς. 


Στη συνέχεια κάνε αναφορά στα αστέρια που δεν έπαιξαν στο ΝΒΑ, αλλά σίγουρα είναι μια μεγάλη πρόκληση για το κοινό, παίκτες όπως ο Μπόμπι Ντίξον ή Muhammad Ali αφού άλλαξε το όνομά του, ή ο Ρίκι Χίκαν, ακόμα και ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης.

Τέλος κάνει αναφορά και στο Kέι Σι Ρίβερς που κατέληξε από την Ρεάλ στην Μπάγερν Μονάχου, τον Μάρκους Σλότερ που από την Ρεάλ πήγε στην Νταρουσάφακα, τους Εμίρ Πρέλντζιτς και τον Νιχάντ Ντζέντοβιτς...  

Δείτε επίσης : ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΟΥ ΖΑΝΤΑΡ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΣΕ ΜΙΑ... ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ!  

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΟΥ ΖΑΝΤΑΡ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ! (PHOTO)
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ