2015-09-21 21:42:04
Φωτογραφία για Παραιτήθηκε ο διευθυντής της καρδιολογικής κλινικής του νοσοκομείου Πρεβέζης!
Από Βασίλη Βενιζέλο - ygeia360.gr

Εντόνως διαμαρτυρόμενος για την ουσιαστική διάλυση της καρδιολογικής κλινικής και της μοναδικής στην οικεία περιοχή μονάδας στεφανιαίας νόσου (ΜΣΝ) του νοσοκομείου Πρέβεζας, την παραίτησή του υπέβαλε το πρωί της Δευτέρας 21 Σεπτεμβρίου ο συντονιστής διευθυντής της καρδιολογικής κλινικής του ιδρύματος Γρηγόρης Οικονόμου.

Μάλιστα, σε επιστολή του προς την κοινή γνώμη του νομού Πρεβέζης και τους συναδέλφους του γιατρούς, ο Γρηγόρης Οικονόμου αναφέρει τα εξής:

"Αγαπητοί φίλοι, προσωπικοί λόγοι αξιοπρέπειας, αλλά πρωτίστως σεβασμού προς τον λαόν του νομού Πρέβεζας και των όμορων αυτής, αλλά και προς τις πάγιες Αρχες του ΕΣΥ, επιβάλλουν την παραίτηση μου απο το Νοσοκομείο Πρέβεζας και δη απο την θέσιν του Διευθυντού, εις το οποίον εργάζομαι, απο τον Νοέμβριο του 1996.

Ευχαριστώ τους στενούς μου συνεργάτες (Ιατρούς-Νοσηλευτικό Προσωπικό), αλλά και ολους τους εργαζόμενους του Νοσοκομείου μας, με τους τους οποίους δώσαμε νυχθημερόν σκληρό αγώνα.

Επισης τους χιλιάδες ασθενείς ,που νοσηλεύθηκαν στο Καρδιολογικό Τμήμα,η εξετάσθηκαν στα εξωτερικά Ιατρεία, κλπ, αλλά και τους πολλούς φίλους,οι οποίοι με στήριξαν και με στηρίζουν στο διαβα της Ζωής μου".
medispin
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ