2015-09-22 19:10:18
Φωτογραφία για Για το 7ο παιδί τους ετοιμάζονται Πιτ και Τζολί
Να μεγαλώσουν κι άλλο την οικογένειά τους σκέφτονται η Αντζελίνα Τζολί και ο Μπραντ Πιτ, αφού θέλουν να υιοθετήσουν ένα παιδάκι από τη Συρία.

Όπως ανέφερε πηγή στο Radar Online, η χολιγουντιανή σταρ «σε ένα πρόσφατο ταξίδι της στην Συρία γνώρισε τρία αγοράκια, όλα αδέρφια μεταξύ τους. Το μεσαίο από αυτά ήξερε αγγλικά. Η Τζολί συγκλονίστηκε όταν έμαθε πως πήραν τον μπαμπά τους οι στρατιώτες και πως η μαμά τους πέθανε όταν βομβάρδισαν το σπίτι τους...».

"Το μεγαλύτερο σε ηλικία από τα αγοράκια δεν μιλούσε, αλλά δεν ξεκόλλησε από το πλευρό της διάσημης ηθοποιού", τονίζει η πηγή.

Επιστρέφοντας στις ΗΠΑ η Τζολί ανακοίνωσε στον Μπραντ Πιτ ότι θέλει να τα υιοθετήσει και τα τρία. Ωστόσο, ο ίδιος αρνήθηκε καθώς πιστεύει πως είναι πολλά ακόμα τρία ακόμα παιδιά και πως μπορεί να ταράξουν τις ισσοροπίες της οικογένειας. Παρόλα αυτά, ο ηθοποιός συμφώνησε στην υιοθεσία του ενός αγοριού.

«Θέλει πολύ χρόνο για να υιοθετήσεις ένα παιδί από την Συρία αυτή την περίοδο. Θα πάρει 4-5 μήνες μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία» τόνισε η ίδια πηγή. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΕΙ ΤΗΝ FORMULA 1 O BUTTON;
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΕΙ ΤΗΝ FORMULA 1 O BUTTON;
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ