2015-09-22 20:18:35
Φωτογραφία για Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων 43ου Δημοτικού Λάρισας - Σκοπός της ιστοσελίδας μας είναι να...
Σκοπός της ιστοσελίδας μας είναι να παρέχει, στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό πληροφορίες που αφορούν τα δρώμενα στο σχολείο μας, εκδηλώσεις, προγράμματα, εργασίες, καθώς και πληροφορίες για τη φιλοσοφία και τους στόχους μας.

Πιο συγκεκριμένα, στην ιστοσελίδα μας sgk43.webnode.gr θα βρείτε:

Το σχολείο μας:  Πληροφόρηση και στοιχεία επικοινωνίας με το σχολείο και το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων.

Δραστηριότητες:  Ανάρτηση των δραστηριοτήτων των μαθητών μας και του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων, για δράσης που αφορούν την τέχνη, τον πολιτισμό και τον αθλητισμό στο σχολείο, καθώς και τη συμμετοχή στις σχολικές εορτές.

Ανακοινώσεις:  Ενημέρωση για τις εκδηλώσεις, επιμορφώσεις, ομιλίες, επισκέψεις του σχολείου μας αλλά και ανακοινώσεις προς γονείς και μαθητές.

Σύνδεσμοι:  Χρήσιμοι σύνδεσμοι για τα παιδιά, να περιηγηθούν όσον αφορά την εκπαίδευση, τις ψηφιακές εγκυκλοπαίδειες, αλλά και να κατεβάσουν τα ψηφιακά σχολικά βιβλία για κάθε τάξη του Δημοτικού σχολείου, με αρκετό υποστηρικτικό και βοηθητικό υλικό που θα τους είναι ιδιαίτερα χρήσιμο
. Χρήσιμους συνδέσμους για τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς του σχολείου μας, για περιήγηση όσον αφορά, τα Τοπικά Νέα, Σχολική Ενημέρωση, Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων, Οικονομία, Ειδησεογραφία, Αθλητική Ενημέρωση, Lifestyle, Διατροφή, Συνταγές για τις μαμάδες, νέα για την Τεχνολογία,το Αυτοκίνητο και τους δύο τροχούς, την Οικογένια την Οικολογία την Ζωοφιλία, καθώς και νέα από την Ιατρική Επιστήμη.

TV - RADIO: Δείτε ζωντανά, σε live streaming, Ελληνική τηλεόραση και τα αγαπημένα σας Ελληνικά κανάλια όπου και αν βρίσκεστε. Έχουμε συγκεντρώσει όλους τους Ελληνικούς τηλεοπτικούς σταθμούς για να μπορείτε να τους δείτε live από τον υπολογιστή σας. Ακούστε ζωντανά τους αγαπημένους σας ραδιοφωνικούς σταθμούς στον υπολογιστή σας. Όλους τους σταθμούς από την πόλη της Λάρισας, τη Θεσσαλία και επιλεγμένους σταθμούς από Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Μόνο με ένα κλικ απολαύστε τις αγαπημένες σας σειρές και εκπομπές!

Η πόλη μας: Εδώ θα βρείτε πληροφορίες για την πόλη της Λάρισας. Εφημερέυοντα νοσοκομεία και φαρμακεία, πληροφορίες για ιατρούς του ΕΟΠΥΥ, ενημέρωση για τις τιμές των καύσιμων, ποιές κινηματογραφικές ταινίες και θεατρικές παραστάσεις παίζονται στην πόλη, αναλυτική πρόγνωση για τον καιρό, καθώς και τα δρομολόγια Αστικών και Υπεραστικών  Συγκοινωνιών της πόλης μας.

Επικοινωνία: Εδώ θα βρείτε τρόπους για το πως θα επικοινωνήσετε με τον το Σύλλογο μας και το Σχολείο, καθώς και CHAT για άμμεση επικοινωνία με τους φίλους σας χωρίς προβλήματα και χωρίς κόστος.

Στην σελίδα μας , έχουμε τη χαρά να φιλοξενούμε, και να διασκεδάζουμε με το Μαθητικό Διαδικτυακό Ραδιόφωνο, Εuropean School Radio (www.europeanschoolradio.eu).Το Μαθητικό Διαδικτυακό Ραδιόφωνο, Εuropean School Radio, είναι το πρώτο και μοναδικό Διαδικτυακό Μαθητικό Ραδιόφωνο στην Ελλάδα που λειτουργεί 24 ώρες 365 μέρες. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ