2015-09-22 22:35:05
Φωτογραφία για Κλειστές για 2η μέρα οι πόρτες του Τμήματος Αλιείας [video]
Για δεύτερη μέρα οι πόρτες του κτηρίου που στεγάζεται το Τμήμα Αλιείας παραμένουν κλειστές και οι υπάλληλοι τελούν σε υποχρεωτική άδεια Υπουργείο Γεωργίας και ιδιοκτήτης δεν τα βρήκαν ούτε σήμερα με την αγωνία να παρατείνεται, καθώς οι υπάλληλοι δε γνωρίζουν τι να κάνουν και ο όγκος εργασίας πολλαπλασιάζεται καθημερινά.

Στο μεταξύ, το κτήριο στο οποίο στεγάζεται το Τμήμα Αλιείας δεν διαθέτει πιστοποιητικό τελικής έγκρισης.

Στη διαδικασία ενοικίασης του κτηρίου εμπλέκεται και το Υπουργείο Οικονομικών, το οποίο καλείται να εγκρίνει το κονδύλι που αφορά στο ενοίκιο και σε τέτοιες περιπτώσεις πρέπει να έχει στη διάθεσή του όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά.

Στο μεταξύ, η Γενική διευθύντρια του Υπουργείου Γεωργίας, Ολυμπία Στυλιανού, ζήτησε γνωμάτευση του Γενικού Εισαγγελέα, αν μπορεί να δοθεί κάποιο χρονικό περιθώριο για εξεύρεση άλλου χώρου και πιθανή μεταφορά των εργασιών του τμήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Σίγμα, η μη κατάληξη των διαπραγματεύσεων οδηγεί το Υπουργείο Γεωργίας στην αναζήτηση άλλων χώρων, που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για την μεταφορά του Τμήματος Αλιείας και η παλιά έκθεση φαίνεται να κερδίζει έδαφος παρά το γεγονός ότι ΄θα χρειαστούν αρκετά χρήματα για επιδιόρθωση των κτηρίων
Πηγή Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ