2012-05-08 13:45:18
Φωτογραφία για «Στην Τούμπα πετάνε νιπτήρες…»
Ο Γιώργος Σπανός με ραδιοφωνικές του δηλώσεις συνέχισε την κόντρα που έχει ο Ατρόμητος με τον Μπόλονι. Θεωρεί πώς οι διαιτητές χαρίζονται στον Ρουμάνο που είναι ερειστικός. Διαβάστε τι είπε στον Libero: «Χθες διαπίστωσα, πως οι διαιτητές είναι πολύ ελαστικοί με τον κ. Μπόλονι και ίσως να έχει αποβληθεί λίγες φορές. Δε θέλω να πω κάτι παραπάνω. Κάποια πράγματα που έκανε δεν αρμόζουν σε προπονητή μεγάλης ομάδας.

Μάζευε ένα πλαστικό ποτήρι και το πήγαινε στον τέταρτο διαιτητή... Στην Τούμπα πετάνε νιπτήρες...  Δεν έχουμε κόντρα με κανέναν επαγγελματία. Είμαστε αντίπαλοι μόνο μέσα στο 90λεπτο. Πάνω στην ένταση μπορεί να έχω κάνει και εγώ πράγμα άσχημα για την εικόνα μου».

Σχολιάζοντας την χθεσινή αναμέτρηση είπε: «Σε όλο το παιχνίδι την κατοχή της μπάλας την είχε ο Ατρόμητος. Εκτός του γκολ δεν απειληθήκαμε καθόλου. Ο ΠΑΟΚ έχει αποδείξει ότι έχει παίκτες ποιοτικούς και μπορούν να το κάνουν αυτό. Με τους παίκτες που έχει και με το μέγεθος που έχει ως ομάδα, νομίζω ότι μπορεί να υποστηρίξει ένα πιο επιθετικό παιχνίδι. Ειδικά από τη μέση και μπροστά είναι πολύ ποιοτική, έχει και επιλογές από τον πάγκο. Βέβαια, τώρα ο σκοπός αγιάζει τα μέσα και δε θέλεις τόσο πολύ να παίξεις ποδόσφαιρο, αλλά να πάρεις τους βαθμούς».
paokrevolution
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ